Wat ga ik reviewen?


Wat ga ik reviewen?

 

Ik loop achter de feiten aan als het om make-up reviews aankomt. Wat ga ik reviewen? Ik bewonder hoe bedrijven en merken mooie cosmetica producten op de markt brengen.

Voor iemand, die een beetje gek op make-up is, hoef ik niet uit te leggen wat ik bedoel en voor iemand die wat minder met make-up op heeft is het ook goed. Het is ook maar make-up. Dingen zijn pas belangrijk als wij denken dat ze belangrijk zijn en wanneer dat wij zelf de waarde van dat product toevoegen, omdat het een hype is of gewoon omdat het product zo goed is dat het een belangrijke plek verdiend.

 

 

Ik wil dat ik het lekker luchtig hou en hoop dat jullie nog niet moe van me worden met mijn make-up reviews en mijn opmaakgezicht als het weer op het beeld tevoorschijn komt. Ik zou ook graag Kate Moss en andere modelen willen inhuren als mijn model, maar helaas daarvoor heb ik geen budget. Dus daardoor moeten jullie het maar met mij doen. 😉  Ik zal proberen om vrolijk op camera te kijken.

Dit is een deel van de foto’s van de producten waar ik mee bezig ben om een review te maken. En ik heb er erg veel zin in.

Afgelopen week was het I Heart Make up palette in Kruidvat en Trekpeister te koop. Toen ik dat hoorde was ik best nieuwsgierig, zeker omdat het een dupe schijnt te zijn van het Chocolate bar palet van Too Faced. Het lijkt me super leuk om uit te proberen en om te zien of de kleur mij goed bevalt. Ik heb I heart chocolate, Death By Chocolate en Naked Chocolate meegenomen.

 

 

En dan ook nog MUA. Ik had veel gelezen over hoe goed een MUA is en baalde dat mijn kruidvat in de buurt hiervan geen verkooppunt was. Meteen dat ik het zag staan in de folder was ik vastberaden om er een van te kopen en het zelf uit te proberen.

 

Dus op naar het Kruidvat, maar er was geen MUA te bekennen. Weer balen. De volgende dag ging ik naar Beverwijk en tadaaaa hij ligt op de toonbank voor 4,99. Terwijl in de folder staat 1+1 gratis, waarom zal ik € 5,99 extra moeten betalen als het niet hoeft dus ik vroeg de aan de mevrouw aan de kassa en ” nee hoor € 5.99 is echt de prijs”.

Dus ik pak de folder die in de winkel ligt en laat het zien, alle combinaties mogelijk. Maar het is nog steeds Nee zij had het al aan een collega gevraagd. Het is € 5,99 maar toch wilde ze het nog een keer scannen op de kassa en bingo het blijkt toch 2 voor € 5,99 te zijn.

 

 

Met deze les heb ik geleerd dat ik een vrek ben….hahaha. Nee hoor, soms moet je gewoon vechten voor waar je in gelooft. Zelfs tegen een overtuigde kassavrouw van het Kruidvat. Ze bood wel haar excuus aan. Ik was ook netjes gebleven de hele tijd dat ik met haar sprak. Ik kon me gewoon niet voorstellen dat ik het verkeerd hadgelezen. Ik heb vertrouwen in wat ik zeg. Dat is ook het voordeel van geloof in jezelf. 😉

Ik was super enthousiast met deze aanwinst. Thuis word ik nog meer blij van de mooie kleuren die de oogschaduw heeft. Ik kan niet wachten tot de zon er is en ik eindelijk foto’s van dit product kan maken. De review van dit product komt binnenkort.

⇒Behalve al de chocolade palet biedt makeup revolution ook blush ( Blushing Hearts) en highlighter( Goddess of love) ook aan. Ze komen in meerdere kleuren, maar deze Blushing Hearts is geschikt voor mijn huidskleur, daarom heb ik voor hem gekozen.

 

 

⇒ Ik ben altijd op zoek naar een nieuwe gezichtverzorgingslijn,  al probeer ik wel eerst op te maken wat ik heb voor ik iets nieuws koop. Dit is de nieuwe lijn van L’oreal die ik echt interessant vind.

 

 

Komende tijd zullen jullie deze items zeker voorbij zien komen met review. Ik wil graag chocolate bar van Too Faced hebben, maar ik probeer hier eerst uit of de kleuren mijn goed bevallen. Stiekem weet ik dat ik het chocolate bar van Too Faced leuk vind. Maar zelf als ik de palette al heb zal ik deze drie paletten van makeup revolution toch nog steeds niet kunnen weerstaan. Vraag mij niet waarom, het zit in de aard van het beestje denk ik.

Heb je dit product al en wat was je ervaring?

Hebben jullie dat ook soms?  Voor jezelf opkomen met een aanbieding in de winkel of supermarkt?

 

 

 

 

 

 

 

 

Please follow and like us: