Review: Utsukusy sho make up remover


Review: Utsukusy sho make up remover.

Utsukusy sho make up remover. Sho (oog en lip) make-up reiniger “Utsukusy huidverzorgingsproducten combineren traditionele Japanse schoonheidsrituelen met state-of-the-art technologie. Met 100% natuurlijke producten, op zorgvuldige wijze geproduceerd en streng op kwaliteit getest, ben je verzekerd van een heerlijk schoonheidsproduct.”

Ik vind het concept van Utsukusy bijzonder. Het feit dat het natuurlijke producten zijn spreekt mij al aan en dan ook nog met Japanse schoonheidsrituelen traditie. Ik ben zelf een Aziatische, dus Japan voelt altijd als thuis al is het het buurland. Japan, India en China hebben een belangrijke bron van invloed op veel gebied in de Aziatische landen inclusief Thailand.

Utsukusy bied:

Shashimi | Pure Japanese Cosmetics

Bijin | Biocosmetica

Telomerasa’s | Jongere huid

Utsukusy schoonheidsproducten zijn 100% natuurlijk, eco vriendelijk en uitgebreid (dierproefvrij) wetenschappelijk getest.

Utsukusy combineert traditionele Japanse schoonheidsrituelen en therapieën met de nieuwste cosmetische technologieën. Zo creëren wij telkens weer innovatieve schoonheidsproducten van de hoogste kwaliteit.

 

 

Wat ik opmerk is de verpakking waar Japanse woorden net als een Spanjaard Nederlands ziet. Omdat Utsukusy Cosmetics in Barcelona, Spanje staat. En opgericht is in 1978 door José Gimenez. Hij werd verliefd op de cultuur, de gebruiken en de schoonheidsrituelen op Japanse wijze. Utsukusy was toen al een bekend merk in Tokyo. José kreeg daarna het exclusieve recht om de Utsukusy cosmetica te distribueren.

Utsukusy betekend schoonheid, zuiverheid en kwaliteit.

Met dierproefvrije producten, mag Utsukusy ook het Ecocert logo voeren. Alle planten en kruiden worden met de grootst mogelijke zorg verbouwd en verwerkt, zodat de producten zuiver zijn.

Naast uiterlijke schoonheid van de buitenkant met verzorgingsproducten bied het merk ook, naast een webshop, Ayurveda gezichtsbehandelingen, lichaamsmassages, gezichtsmassages en wensbehandelingen aan.

De massages die balans in geest en lichaam brengen vind het bedrijf dat nog niet genoeg, ze bieden ook een sieradenlijn aan die gericht is op de kracht van edelstenen die extra ondersteuning op de innerlijke stemming van je kunnen brengen. Ik maak zelf ook een review van edelstenen van Rootz Sieraden. Maansteen en turkoois.

Ik was echt enthousiast om de producten van Utsukusy te mogen testen. Naast de filosofie van Utsukusy en het bedrijf zelf ben ik ook erg nieuwsgierig naar hun producten.

 

Let’s tweet:

Utsukusy betekend schoonheid, zuiverheid en kwaliteit. Click To Tweet

 

 

Het eerste opmerkelijke van het pakket dat ik ontving is hoe mooi de producten worden ingepakt. Ik krijg er zelfs, geheel onverwacht, ook nog een doos wierook bij waardoor, bij opening van de doos, mijn hele huis heerlijk rook naar wierook (eigenlijk mijn hele woonkamer) zonder de wierook aan te steken.

Over alle details wordt nagedacht. Het laat mij denken, als de kleine details al zo goed worden verzorgd, garandeert dat, dat over de inhoud van het product met een serieuze aandacht wordt omgegaan.

Ik ga vandaag een review van Sho Make up remover maken. Van de andere twee producten (oogcontour crème en oogserum ) lees je binnenkort een review.

Utsukusy sho make up remover. Dit product bevat geen olie. De bedoeling is dat de antioxidant werking de gevoelige huid van ogen en lippen reinigt en verzacht. Het is ook geschikt voor reiniging van het gehele gezicht voor mensen die een gevoelige huid hebben. Geeft een frisse en schone uitstraling. Geschikt voor alle huidtypes. Leeftijd: 25 + Oeps.. ik ben net te “young” ervoor. 😉 Hihi

 

 

Laten wij beginnen bij de verpakking en de inhoud. In de eerste instantie verbaasde het mij dat de kleur van Utsukusy sho make up remover roze kleur is. Meestal ben ik gewend aan een witte transparante, heldere waterkleur. Het product is gel achtig.

Naar mate ik het product langer in mijn bezit heb, vind ik de kleur en verpakking echt heel leuk om naar te kijken. Best mooi en ik word er vrolijk van, vinden jullie het ook niet mooi?

Omdat ik zelf een beauty blog heb en veel verschillende huidverzorgings- en make-up merken ga uitproberen, is het heel belangrijk dat ik een goed reinigingsproduct heb, dat goed zijn werk doet en er voor zorgt dat mijn huid goed blijft voelen.

In combinatie met een test van Danni 15 Colors Makhmali Matte eyeshadow bornprettystore review.

 

 

 

 

Utsukusy sho make up remover:

Ik gebruik de producten al een tijdje en normaal gesproken reinig ik alleen mijn ogen en lippen met Utsukusy sho make up remover. Maar deze keer wil ik mijn hele gezicht er mee doen. De textuur van de gel is zacht, glad en voelt lekker op mijn huid. Het ruikt erg lekker, al kan ik niet plaatsen welke geur ik ruik.

Ik heb zowel een nat watje als make-up wipes gebruikt. Deze keer om te zien hoe ik het het beste kan doen. De make up wordt moeiteloos van mijn gezicht verwijderd, ook bij het zwarte oogschaduw gedeelte en de mascara.

Wel moet ik het, bij zware eyeliner, een paar keer herhalen voor alle restjes er af zijn. Maar de Sho belooft ook geen snel effect op reiniging. Wel een lichte maar effectieve oog en lippen make-up remover.

Geschikt voor het gehele gezicht. Antioxidant werking, reinigt en verfrist de huid zodat je er weer fris en fruitig uitziet. Het product doet zeker wat men beloofd. Ik heb zelf een heel gevoelige huid en heb nergens last van irritatie of rode plekken na gebruik van het product. Wat ik ook nog opmerk is dat mijn poriën zelfs een stuk kleiner lijken geworden en dat is wel opmerkelijk in de positief manier.

Ik voel het samentrekkingseffect ook een paar minuten daarna nog. Mijn gezicht voelt schoon en echt fris aan. Ik heb wel gezichtscrème nodig na het reinigen, maar dat doe ik ook standaard na welk reinigingsmerk ik ook gebruik. Inhoud, 125 ml voor € 9, een hele mooie prijs voor een natuurlijk product dat niet op dieren getest is

 

 

Voor                                              met ⇓ make-up                                           Na

 

Mijn porïen zijn een stuk minder geworden zoals jullie kunnen zien op de laatste foto ⇑ . Kennen ju
llie dit merk; Utsukusy? Neem een kijkje op de webwinkel. Er zijn zo veel verschillende soorten huidverzorgings- en massage oliën die je huid kan gebruiken, verwennen, genieten en laten oppeppen.

Het is een product dat ook in de salon wordt gebruikt. Als je geen zin hebt om thuis zelf alles uit te voeren en in de buurt van een salon woont kan je nog een massage en anders een behandeling boeken.

Ik heb er ook interesse in. Maar met mijn werk, blog, sport en schoolgaande kinderen is er niet altijd gelegenheid om een uur te rijden voor even een snelle massage. Wat ik ook best jammer vind eigenlijk. Als ik toevallig in de buurt ben zal ik zeker de kans niet laten gaan want ik ben dol op massages. Hallo, dat is niet raar toch? Aangezien ik zelf uit een massageland als Thailand kom. 😉

Hier is mijn ervaring met Utsukusy sho make up remover. Wat vinden jullie van het product? Lees ook Utsukusy Kirameku Home Care Kit eyes review.

 

♦ De producten heb ik ontvangen om te reviewen. Het beïnvloed mijn mening niet. ♦