Review: Makeup Revolution 3 Radiance Lights highlighters palette.


Review: Makeup Revolution 3 Radiance Lights highlighters palette.

Makeup Revolution 3 Radiance Lights highlighters palette. Ik heb al eerder een review van E.l.f. palette gemaakt. Het is soort dupe van hourglass Ambient. Zo te zien is E.l.f. niet de enige die een dupe van Hourglass heeft.

Onze dupe expert zoals Makeup Revolution kan hier ook wat over zeggen. Het is prima dat meerdere cosmetica budget bedrijven een dupe gaan uitbrengen.

 

Het probleem is, waarom moet ik ze allebei hebben? Makeup Revolution Radiance palette en E.l.f. Illuminating Palette. Goede vraag. Het antwoord geef ik aan het eind van dit artikel. Dupe klinkt misschien niet altijd opwindend en geeft minder status dan een High End. Wel vind ik het zelf heel leuk om ze te ontdekken en er over te schrijven. Dat mensen met minder budget ook mooi met minder kunnen ervaren.

Ik heb geen hourglass Ambient van 58 euro. Wel ga ik Makeup Revolution Radiance palette swatches vergelijken met het E.l.f. Illuminating Palette (dat schijnt ook een dupe van Hourglass te zijn). Ze hebben erg veel overeenkomsten qua kleur. En allebei kunnen ze poederig zijn als je iets te veel van het product pakt.

 

 

 

Naast de kleur krijg je van Makeup Revolution Radiance palette een kleurminder dan bij het E.l.f. Illuminating palette. Welk palette je van ze kiest? Het lijkt allebei een prima keus.

Makeup Revolution 3 Radiance Lights highlighters palette.

Mijn ervaring:

 

Het palette is vrij groot met een brede spiegel, wat zeker handig is. Maar niet ideaal om mee te nemen overdag of op reis. Het product op zich. Op het eerste gezicht is het saai. Waarom heb ik drie, bijna gelijke kleuren highlighters nodig in een palette. Geef mij ook meer variatie.

Is het niet leuker om een roze tint en wit er bij te hebben? Waarschijnlijk wel als dit pallete niet bedoeld was als een dupe van hourglass Ambient. Omdat hij bedoeld is als een dupe, dit verklaart heel veel. Ik was altijd nieuwsgierig naar een beroemde dupe, daarom kocht ik dit palette.

 

 

Al vind ik de kleur saai in eerste instantie. Saai omdat ik al een palette heb met dezelfde kleuren. Kan ik er niet onder uit dat de highlighter prachtig is, met een subtiele glans. Natuurlijk, maar een geweldige verschijning na het aanbrengen. Het is een palette wat je dagelijks kunt dragen. Mensen zullen je niet opmerken van een straat verder op. Dat vind ik heel fijn.

De highlighter is in een opzicht al een briljante uitvinding en dit palette zal je ook niet teleurstellen als je van een subtiele highlighter houdt.

 

 

Als je hourglass Ambient en E.l.f. Illuminating Palette al hebt, dan kan je dit palette beter laten staan. Koop iets anders. Je hebt niet twee dezelfde producten nodig. Maak niet dezelfde fout als ik. Het zal nooit wennen om altijd te moeten leren van mijn fouten.

 

 

 

Makeup Revolution 3 Radiance Lights highlighters palette. Heb je een van deze drie palettes en wat is je ervaring ermee?