Perstour op de Beauty Trade beurs & Beauty Product of the Year 2017.


Perstour op de Beauty Trade beurs & Beauty Product of the Year 2017.

Mijn ervaring van de Perstour op de Beauty Trade beurs & Beauty Product of the Year 2017. Deze beurs stond al jaren op mijn wishlist, maar het was er nog niet van gekomen. Ik werd door Utuskusy uitgenodigd om de perstour te mogen beleven.

Op tijd de trein pakken, hopelijk geen vertraging en lekker een rustige avond daarvoor als voorbereiding. Hier is mijn ervaring. Met andere bloggers, magazines, vaktijdschriften, fotografen en verschillende freelancers werd ik ontvangen in de perskamer.

Om daarna langs een hele rij jonge HBO studenten uit de schoonheidsbranche (die toevallig op die dag gratis naar binnen mochten komen) te lopen. Ik was al dolblij dat ik niet in de lange rij hoefde te staan (geloof mij het was echt lang).

 

 

Professioneel, luxe, exclusief en tot in de puntjes verzorgt, dat was mijn eerste indruk van de beurs. De uitstraling van de beurs was erg aangenaam. Wij werden verwelkomt in een beauty Atelier met lekkere “etage hapjes” en gezonde drankjes.

Hierna kregen we een korte uitleg over wat de bedoeling was en toen rondgeleid door 3 prachtige dames en een gastvrije begeleider (waaronder Marjanne Riemens).

Er was een wedstrijd om de titel: Producten van het jaar.

Het was de tweede keer dat deze wedstrijd georganiseerd werd en een vakjury plus beursbezoekers konden hun stemmen uitbrengen en kozen zo de winnaars. In totaal waren er meer dan 40 merken die hun innovatie in hadden gezonden. Hier de top drie van de vier productgroepen.

HUIDVERZORGING

1. MEDIK8 met r-Retinoate

2. PAYOT van Care Cosmetics met Detoc Absolu

3. KLAPP COSMETICS met a classic booster emulsion

APPARATUUR & TOOLS

1. CELLU M6 ALLIANCE van Partners in Cosmetics

2. TRAY BOX DISPLAY VOOR WIMPERSALON van Lash Extend

3. JETT PLASMA LIFT PROFI van AviFit

NAGELS

1. SHELLAC DURAFORCE TOP COAT van Beauty XL

2. (en 3). (gedeelde plek): CAPTION ‘ WOULD YOU RATHER’ van Salon Cosmetics

3. FABY ZERO van Savanh

MAKE-UP

1. PUPA CONTOURING & STROBIN PALETTE van Care Cosmetics

2. MALU WILZ LONGWEAR EYE SHADOW PEN van Haparko

3. MAKE-UP STUDIO LUMIERE CHAMPAGNE HIGHLIGHTING POWDER van Special Cosmetics

 

Wij mochten een aantal prijswinnaars van Professional Beauty product of the year van de verschillende categorieën bezoeken:

⇒ In de categorie apparatuur & tools. ⇓ CELLU M6 ALLIANCE van Partners in Cosmetics, met een demonstratie hoe het apparaat werkt, heel interessant voor mijn kipfilet armen.

 

 

⇒ In de categorie make-up PUPA CONTOURING & STROBIN PALETTE van Care Cosmetics een demonstratie hoe je het beste uit het product kunt halen. Jammer dat het product helemaal was uitverkocht. Het is pas weer in juni verkrijgbaar.

 

 

⇒Professional Beauty product of the year Categorie HUIDVERZORGING:  MEDIK8 met r-Retinoate.

 

 

⇒ Professional Beauty product of the year Categorie NAGELS:  SHELLAC DURAFORCE TOP COAT van Beauty XL,  uitleg over de sterkste topcoat met hele mooi goodie bag als aandenken.

 

 

⇒We mochten ook een nagel workshop bekijken.

 

 

Men square stand welke de boodschap duidelijk maakt dat hier ook plek is voor mannen in deze enorme beauty wereld.  Ik kan het niet laten om een glimp van de six-pack te vangen. Moedig neem ik een foto met onze dappere model. Hij was zeer vriendelijk. Nooit mensen vooroordelen op wat hij aantrekt (of niet aantrekt in dit geval ), zo zie je maar weer. 😉

 

 

Daarna werd de perstour afgesloten met een overheerlijke lunch in fusion stijl en prachtige producten in de goodie bag die ik mocht ontvangen die mij niet snel deze fantastische dag van vandaag laten vergeten.

 

 

Ik kan niet beslissen welk merk mijn aandacht doet overtreffen. Ik voel mij net als een kind is de snoepzaak. Je kunt gewoon amper kiezen. Ik kijk mijn ogen uit. Met bewondering in mijn ogen, er zijn zo veel interessante merken en producten die ik niet ken en die speciaal gericht zijn op de schoonheidssalon, kapper of Wellness.

 

⇓ Ik laat jullie de sfeer van de Beauty Trade Beurs hier proeven..

 

 

Ik heb een rondje gedaan op de beurs en merk dat ik mij kan voorstellen dat veel mensen meerdere dagen deze beurs zullen (moeten) bezoeken. Een dag voor mij was te kort. Het heeft heel veel indrukken bij mij achtergelaten. Mijn hoofd zat vol met informatie om te verwerken, Ik was helemaal op het einde van mijn latijn toen ik weg ging.

Een stuk van de zelfstandige ondernemersvrouw die in mij zit en een tijdje een winterslaap heeft gehouden word door deze sfeervolle beurs wakker geschud, in één keer. Ik heb meteen zin om weer in de beauty wereld te duiken. Een schoonheidssalon te openen, zelf beautyproducten te lanceren, zo veel invloed heeft deze dag op mij gehad. Klinkt dat gek?

 

 

De Beauty Trade beurs & Beauty Product of the Year 2017.

De beurs inspireerde mij. Op de dag zelf en de dag erna loop ik nog rond met enorme energie en een mega positief gevoel in mijn buik (deze keer geen vlinders). Vakmanschap, details en alles tot puntjes verzorgt. Dat is de omschrijving die bij mij opkomt als ik nu aan Beauty Trade beurs denk.

Hier, op deze stands in 3 dagen, staat een hele ploeg professionals op schoonheid vakwerk die wij in een groot deel van Nederland hebben. Dit wil je niet missen, zeker als het je vak is.

Ik kan mij niet voorstellen dat iemand met lege handen naar huis zal gaan. En, al ga je niet terug met prachtige producten (die genoeg te bieden zijn), je komt zeker thuis met enorm veel extra kennis en vol inspiratie, ik in ieder geval wel.

 

 

Daar staat de Artificial Skin ⇓ science in the service of beauty van Utsukusy.

 

 

Met dank aan Utsukusy die deze Perstour van Beauty Trade 2017 mogelijk maakte. Als kleine verrassing mag ik van Enpitsu microneedling een behandeling ondergaan en mag ik ook Dragon Blood van Utsukusy nog beleven. Dat is net de kers op de taart. Daar vertel ik graag nog specifiek in detail over in het volgende artikel.

 

⇓ Ilona, Ellen & Ellen van Utsukusy

 

De beauty Trade beurs heeft mijn kennis verbreed en positief verandert de manier waarop ik de beauty salon zie. Absoluut een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar.

 

Echt leuk om andere bloggers te ontmoeten onder andere Claudia, Hennie, Tatiana, Jamey en nog veel meer. Jullie allemaal bedankt voor de gezelligheid.

 

Nogmaals bedankt Ilona, Ellen en Ellen van Utsukusy dat ik deze ervaring mocht beleven. Marjanne Riemens en de hele organisatie van mensen die deze beauty dag van het jaar mogelijk hebben
gemaakt.

Dit is mijn ervaring van de Perstour op de Beauty Trade beurs & Beauty Product of the Year 2017.  Ben je bekend met de Beauty Trade beurs? Heb je eerder ervaring met de beauty Trade? Ik ben benieuwd naar je ervaring.