Kerstlook 2016 van Iconic Pro 1.


Kerstlook 2016 van Iconic Pro 1.

Kerstlook 2016 van Iconic Pro 1. Een paar dagen geleden had ik een kerstlook 2016 van I heart Make up Revelution. Het lijkt mij niet eerlijk om maar één look voor de kerst te maken, terwijl wij 2 kerstdagen hebben om te vieren. Kerst, dat kende ik op school, rond mijn 16e in Bangkok. Onze school had een kleine viering voor 1e kerstdag op 25 dec.

 

 

Het was vreemd voor mij. Meestal hadden wij boeddhistische dagen. Deze keer deden wij mee aan de kerst. De traditie van mensen uit een ver land. Kerst kenden wij uit de film. Maar dan met een Coca Cola kerstman. Christmas Eve, Thanksgiving, waar familie bij elkaar komt met de groet kalkoen. Ik weet nog dat er een grote kerstboom in een gebouw van de school stond. Verder heb ik weinig herinneringen van kerst. Ook niet van de jaren daarvoor en daarna.

 

 

Wie zal ooit gedacht hebben dat ik er op een dag midden in kom te zitten, in de kerstdagen met alles erom heen. Thuis hebben wij een kerstboom omdat mijn man een dye hard fan van kerst is. Het hele huis staat vol met van alles dat met kerst te maken. Ik zucht. Maar aan de andere kant is het ook wel terecht. Onze kinderen zijn een halfbloed. Ze hebben alle recht om onze twee culturen te leren kennen. Kerst hoort daar ook bij.

 

 

Ik hang niet veel waarde aan deze dagen als familiedagen. Ik vind dat iedere dag een beetje een familiedag hoort te zijn. Waar je je liefde naar elkaar toe laat voelen. Het kan iedere dag. Daarom heb ik nooit speciale bedoelingen om deze traditie in mijn opvoeding erbij te betrekken. Ik hoop dat mijn kinderen (als ze groot zijn) vaker aan mij denken dan alleen met kerstdagen als een familie dag.

 

 

Ik ben er ook niet tegen als mensen deze gelegenheid gebruiken om familie dichter bij elkaar te brengen, vrede sluiten, liefdevol zijn naar elkaar toe. Je kan mijn kerstlook 2016 van I heart make up bekijken en vergelijken met deze look van Kerstlook 2016 van Iconic Pro 1. Ik ben benieuwd wat kerst voor jullie betekent? Heel veel plezier trouwens lieve mensen. Bedankt voor het langskomen. Proost!