Groene top groen hart.


Groene top groen hart.
Groene top groene hart. Gelukkig, mijn gekke bui is even voorbij, nu ben ik weer een beheerste en rustige vrouw. Die in harmonie is met haarzelf en de boom achter haar. Met haar mooie groene top. Ik ben verliefd op haar kleur, vanaf het eerste moment dat mijn oog op haar topje viel.

Laten we het eerst even over de boom hebben. Waarom is deze specifieke boom zo belangrijk voor mij? Omdat ik hem gebruik voor talloze van mijn outfit fotomomenten. Hij is mooi, groot, lekker dichtbij, staat gewoon voor mijn huis en het licht valt daar vaak goed. Wie zelf foto’s maakt weet hoe belangrijk licht is, maar als het licht niet goed in de foto’s komt, komt het niet door de boom. Die kan er niets aan doen dat het licht iedere minuut veranderd. Het kan heel frustrerend zijn voor de foto shoot. Wie zelf foto’s maakt zal mij begrijpen.

 

 

Deze Groene top is simpel maar leuk. Dat wil ik ook graag zo houden.  Het gaat ook niet alleen om de outfit toch? Het gaat om wie het draagt. Ik denk dat dat de reden is dat modellen veel verdienen. En dat dat het verschil is tussen een model en een supermodel. Voor mezelf ben ik al een supermodel. Echt wel en waarom ben ik zo overtuigd dat ik een supermodel ben?

 

 

Jullie weten gewoon niet hoeveel foto’s ik heb moeten maken voor zo’n outfit en hoe vaak ik heb moeten poseren. Dat is het makkelijke deel, Het lastigste is dat er iedere keer mensen langs lopen die ik ken en niet ken. Iedereen kijkt natuurlijk. Wie is dat? Dat is toch geen Doutzen Kroes? Maar wat doet zij dan? Het zou makkelijker zijn als ik een echt beroepsmodel ben. Dan zou zo een foto maak moment interessanter zijn. Dat ze me iedere keer daar weer zien staan poseren. Dagen achter elkaar.

Ontelbaar, lachen, gedag zeggen en zwaaien. En ook nog leuker, de leuke opmerkingen. “Maak je weer een foto’s”?. “Ja ik maak weer een foto’s” roep ik terug, wat is daar nou raar aan? Ik maak iedere keer foto’s en jij loopt iedere keer langs.

Maar het houdt me niet tegen. Ik blijf poseren, lachen en doorgaan. Soms moet ik foto’s weggooien omdat het geen goede foto’s zijn. Maakt me helemaal niet uit. Ik blijf terugkomen naar die bijzondere boom en begin weer te poseren en te lachen, dagen lang en zwaai naar al die mensen.

 

 

Als dat geen supermodel mentaliteit is, dan weet ik het ook niet meer, vinden jullie niet dan? Daarom ben ik overtuigd. Oké, oké, het is een tikkie gek, maar het is best leuk gek. Ik vind het leuk om mijn blog te maken en de fashion blog vind ik ook echt leuk. Al word ik er niet voor betaald. Ze zeggen toch altijd dat je iets moet doen wat je leuk vind. Dus dat ben ik aan het doen. Ik hou van mijn blog en vind het echt leuk om alles erom heen te creëren.  Dat zie je ook terug op de foto’s, hoe gelukkig ik ben. Zie je dat?

 

 

Positief van de dag. Het is al fijn om te dit mogen doen en om te mogen genieten. Een beauty, lifestyle en fashion blog te hebben is misschien een beetje anders dan anders. Maar het is echt fijn om een mooi ding te mogen maken en te doen, zoals me mooi opmaken, mooie foto’s maken, je stem te mogen laten horen en bovendien alles mogen, lekker “ikke” zijn.  Daarvoor ben ik dankbaar, supermodel of niet. Who cares?   ♥ ♥ ♥ ♥     En jullie? Wat zijn jullie positieve gedachten voor vandaag?     ♥ ♥ ♥ ♥

P. S.  bedankt nog boom dat je meehelpt om alles mogelijk te maken.

Please follow and like us:

,