Review: Bio Avril Le Blush natuurlijke blush.


Review: Bio Avril Le Blush natuurlijke blush.

Bio Avril Le Blush natuurlijke blush. Vandaag ga ik een review schrijven over deze blush. Ik ben nog steeds aan het zoeken. Er was een tijd dat ik heilig geloofde dat Biologische of natuurlijke producten mijn onrustige huid zouden gaan redden.

Ik zou voorgoed vaarwel zeggen tegen een woord “break out”. Het was de tijd dat ik mij bijna volledig stortte op pure natuurlijke beauty. Tot ik ontdekte dat het geen garantie is dat die producten beter zijn. Alleen omdat ze biologisch, puur en natuurlijk zijn.  Het is veel ingewikkelder dan dat. Heel frustrerend, zeker omdat wij graag willen geloven dat alles wat natuurlijk is goed voor ons is. Soms wordt daar ook misbruik van gemaakt.

Feit is, het is een hoop werk om dat uit te zoeken. Wat werkt goed bij ons?  Voor ieder persoon is het anders. Ingrediënten zijn heel belangrijk en de sleutel voor alles. Goed onderzoek, weten wat je koopt. Al zijn de producten zonder paraben, het kan nog steeds niet garanderen dat de vervangende stof onze huid niet beschadigd en geïrriteerd maakt. Soms moeten wij gewoon geduld hebben, iets uitproberen en leren van onze fouten.

De een kan niet tegen een bepaalde stof, de ander heeft een gevoelige huid en er zijn ook geluksvogels die alles kunnen verdragen. Helaas, ik zit niet tussen die geluksvogels. Ik blijf proberen en leren, iedere dag van mijn puistjes die ik ontdek en wat ik wel of niet op mijn huid kan smeren. Nog een lange weg om af te leggen…

Nu ik weet dat het niet veel verschil uitmaakt, puur natuur of niet, neem ik gewoon de tijd. Ik ga het zelf uitproberen, de ene keer gewoon, de andere keer puur natuur. Ik heb deze blush gekocht.

Bio Avril Le Blush- natuurlijke blush. Hij is in een leuke kleine verpakking, makkelijk mee te nemen. Hij is klein.

 

Wat vind ik van Avril Bio Le Blush.

Soms dacht ik, raar eigenlijk dat ik wil reviewen en uitleggen over producten. Terwijl er niet veel meer te zeggen is dan dat hij goed werkt. Of nee, ik vind het niks.

2,5 g voor € 6 dat betekent dat deze blush € 2400 per kg kost. Als ik zo denk dan is het best gek eigenlijk. Wat betalen wij niet voor make up? Gelukkig hebben wij maar een beetje nodig. De blush komt ik vijf tinten, Ik heb voor Rose ectat gekozen.

Ingrediënten:

Talk, tarwezetmeel, mica, silica, triple ester van glycerol en caprylzuur en caprinezuur, zinkstearaat, plantaardige squalaan, glycerylcaprylaat, octyldodecanol, dehydroazijnzuur, tocoferol, zonnebloemolie.

Bio Avril Le Blush natuurlijke blush.

Ingrediënten uit de biologische landbouw.

 99,68% van de totale ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong.

 10,5% van de totale ingrediënten zijn afkomstig uit de biologische landbouw.

Natuurlijke en Biologische cosmetica is gecertificeerd door Ecocert Greenlife

Tint Rose Radiance, een mooi matte roze

Een beschermende zonnebloemolie

Tweede skin effect

zijdezachte textuur

Comfort voor alle huidtypes

Gecertificeerd biologische door Ecocert

Niet getest op dieren, super belangrijk natuurlijk!

Ik vind deze Bio Avril Le Blush prima smeerbaar op mijn wangen en hij geeft een vrij natuurlijke boost op mijn wangen. Wel moet ik hem subtiel gebruiken anders lijkt het te snel dat ik een roze gezicht heb. Prima blush. Wat kan ik nog meer zeggen. Heb je ervaring met dit merk Avril?