Healthy Mix Bourjois foundation


Healthy mix Bourjois Foundation:

Healthy mix Bourjois Foundation: Wat zegt Bourjois zelf over Healthy mix Bourjois Foundation: Voor een teint met 70% meer uitstraling vanaf het eerste gebruik. 

De Healthy Mix foundation met een schitterende en egale teint tot 16 uur dankzij de formule verrijkt met fruit om de uitstraling te boosten:  Abrikoos, Meloen, Appel. Dankzij de formule, verrijkt met kristallijne pigmenten, egaliseert ze de huid zonder het natuurlijke licht weg te nemen. De huid is mooier, lumineuzer en gehydrateerd gedurende 8 uur. Ik ben benieuwd…

 

 

De frisse en zachte textuur vermengt zich met de huid voor een onzichtbare finish. Ik ben benieuwd. Persoonlijk vind ik het meeste van Bourjois Foundation goed. Veel van hun producten hebben een goede verrijking, zijn goed hydraterend en daarom geschikt voor de droge huid zoals mijn huid. De fles ziet er goed uit en wat een leuk idee met een afbeelding van fruit er op om nog meer een “healthy mix gevoel” te geven. Dit zie je niet vaak bij een foundation fles.

Prijs: € 14,99

Kleur: 52 vanille heb ik genomen.

Healthy mix foundation komt in 8 verschillende tinten:

51 vanille clair

52 vanille

53 beige clair

54 beige

55 beige foncé

57 halé

58 halé foncé

 

 

 

 

De formule van Healthy mix foundation is verrijkt met fruit zoals appel, abrikoos en meloen. En hier heb ik uit gezocht wat de eigenschap van het fruit doet voor de huid om de uitstraling te boosten? Appel bevat veel antioxidanten die je huid jeugdig houd en flavonoïden (zit in bijna alle fruitsoorten) die je huid verstevigen en helpen je huid jong en elastisch te laten houden. Abrikoos helpt de huid te laten stralen, abrikoos is een goede bron van vitaminen en mineralen en bevat ook nog natuurlijke oranje kleurstof bètacaroteen meer dan de meeste vruchten. Bètacaroteen wordt omgezet in vitamine A. Meloen bevat antioxidanten die je helpen er jonger uit te zien en helpt bij het hydrateren van de huid.

Het ruikt heerlijk bloemig en viel mij meteen op. Het is een lichte formule en heel makkelijk in het gebruik. Ik wist al op het moment dat ik het kocht dat de kleur te licht voor me was. Ik kan gewoon geen kleur vinden die bij me past. En ik denk ook dat het moeilijk is, niet iedereen zal hier haar kleuren vinden omdat de foundation in maar 6 kleuren komt. Maar ik wil de structuur van het product gewoon uitproberen en ik weet van mezelf, als ik hem mix met een wat donkerdere foundation, dat het helemaal goed komt.

 

 

Op de foto’s heb ik hem puur gebruikt zonder te mixen met andere foundation, een heel dun laagje zonder poeder te gebruiken, het maakt mijn gezicht er alleen maar “cakelijk” van omdat ik een erg droge huid heb. Het is heel licht qua formule, het is vloeibaar en makkelijk uit te smeren en droogt niet snel. Je hebt genoeg tijd om te werken met de foundation omdat die niet te snel opdroogt. De foundation is heel licht qua formule en makkelijk om uit te wrijven.

Het voelt fijn en lekker aan bij het uitsmeren en het geeft geen dik gevoel dat je krijgt als je een foundation draagt, wat heel prettig is. Maar de foundation dekt niet alles, wel dekt hij redelijk goed, medium zal ik zeggen. Waarschijnlijk heb ik conclear nodig om nog bij te werken. Maar mijn gezicht ziet er stralend en natuurlijk uit. Ik heb een positief gevoel bij Healthy mix foundation van Bourjois.  Ik denk zeker dat ik het vaker ga gebruiken.

De foundation belooft 8-16 uur flawless te zitten. Zo lang haalt dat product het niet maar je kunt er wel uren mee uit. Ik gebruik geen primer, maar als je een vette huid hebt denk ik dat je een primer nodig hebt, als je de foundation lang willen laten zitten. Maar of de foundation 8-16 uur blijft zitten, dat is nog de vraag. Dit is zeker een foundation die iedereen kan gebruiken en echt een foundation voor dagelijks gebruik, mits je de geur lekker vind. Ik in ieder geval wel.

 

Flawless effect zal je alleen bereiken als je al van jezelf een goede huidbasis hebt, geen rode plekken, een kleur pigment of acne. Maar ik geloof echt dat het mogelijk is met deze foundation. Helaas de meesten van ons hebben geen gladde en egale huid als basis. Na het gebruiken, voelt je huid zeker gevoed aan door de foundation. Ik voel bijna geen foundation op mijn gezicht. Maar het bezorgt me geen flawless effect voor mijn gezicht. Maar meduim dekking geeft ze wel. Mijn huid ziet er gezond en stralend uit. Mijn gezicht heeft geen poeder nodig na gebruik van het product. En de foundation doet mijn huid goed. Ik denk dat iedereen deze foundation kan hebben en zeker iemand met een droge huid zoals ik.

De prijs van foundation is nog redelijk betaalbaar. Niet te duur maar zeker niet erg goedkoop. Wij hebben nog geluk dat wij in Europa rond deze prijs betalen plus af en toe een goede aanbieding in een winkelketen. Eigenlijk een dure foundation is de moeite waard om te investeren. Maar een goede en betaalbare foundation is ook niks mis mee. Gebruik jij ook foundation van Bourjois?