Max More Make-up.


Max More make-up.

Wat een ongelofelijk mooi kleuren Max More make-up palet van 28 verschillende kleuren en die nog geen €3 kost. Ik heb het gewoon bij Action gezien en hoe kan ik hem niet meenemen? Tenzij je neerkijkt op goedkope producten, dan is het logisch dat je dit merk nooit koopt.

 

Ik niet. Ik vind dat het leven duur genoeg is, alles kost genoeg. Ik geloof in dure en goedkope merken. Soms moet je gewoon geluk hebben dat iets goed bij je past. Daarom gewoon blijven uitproberen. En als het niet goed genoeg dan was maar een paar Eurootjes. Als je het laat liggen en het blijkt een toppertje te zijn dat zou het echt zonde zijn, vind je niet? Dat kunnen we niet zeggen van duurdere merken.

 

 

Wat een prachtige kleuren, ze hebben meerdere verschillende paletten. Ik heb de andere paletten expres laten liggen en neem deze, vanwege de schitterende kleuren. Je ziet het ook zelf hier op de foto’s.

 

 

Bij het swatchen, zijn er verschillen in pigment. De ene kleur geeft meer pigment dan de andere. Het meeste van de oogschaduw komt poederig over. Hij valt ook erg uiteen bij het opbrengen op mijn ogen. Ik heb heel veel oogschaduw nodig om duidelijke foto’s te kunnen maken.

 

 

Ik denk niet dat ik ze ooit zal gaan kopen om echt te gebruiken. Maar ik heb geen spijt van mijn aankoop omdat het leuk was om van zo’n goedkoop palet toch een look te maken. Ik geniet van het proces. En als je niet zoveel geld hebt of voor de starter van make-up, een leuk kado voor een meisje van 10 die net leert opmaken, dan is dit palet niet eens zo slecht. Het is maar make-up en plezierig, als je er goed uitziet erdoor. Waar maken wij ons nou druk om. Er zijn genoeg ergere zaken in onze wereld, kijk maar bij het journaal. Dat zal je stuk relaxter zijn als het om de make-up review gaat!

 

 

Belangrijk is het genieten met je make-up lieve lezer, van jezelf, je leven en wat je doet. Daarom dit onderdeel van make-up review op Choosebeautiful.nl. Ik probeer hier iedereen te stimuleren om te genieten met je mooie leven. En ik begin bij mezelf, om er van te genieten met opmaken, make-up te mogen reviewen is daar ook een van.

♥ ♥ ♥ ♥    Heb je een probleem met goedkope cosmetica, zoals deze Max More make-up?    ♥ ♥ ♥ ♥

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please follow and like us:

,