Lisa Eldridge Anti Ageing MakeUp Tips


Lisa Eldridge Anti Ageing MakeUp Tips

Lisa Eldridge’s Anti-Ageing Make-Up Tips. Ik heb altijd best veel zelf vertrouwen gehad in mijn huid. Dankzij mijn moeder die leerde mij om uit de zon te blijven en zo weinig mogelijk met mijn gezicht bezig te zijn. Nop..geen nieuwe producten steeds gaan uitproberen op mijn egale gezicht.

Ik weet niet dat het toevallig of psychologisch was met haar opvoeding maar door deze methode en adviezen was ik niet echt veel bezig met make-up maar meer met socialisatie en vriendschappen (in andere woorden, met vrienden spelen) en met sporten.

 

Let’s tweet:

Grow old along with me the best is yet to be. Click To Tweet

 

En daardoor ook niet echt onzeker over mijn uiterlijk, omdat ik er niet echt veel mee bezig was. Geen vragen zoals … hoe ziet mijn gezicht er vandaag uit? Heb ik donkere kringen? Waar is mijn concealer of is staat deze lipstick mij? Is de poeder niet te licht voor mijn huid? Dat scheelde veel tijd om in de ladyroom mijn gezicht bij te werken. Wat sommige van mijn vriendinnen wel eens deden.

Ik volgde altijd mijn moeder (* Ik heb twee moeders een is een fee en een is een heks, helaas, een waar gebeurt verhaal. oeps!) Het is hard om te zeggen wel het is een realiteit. Jullie snappen wel dat dit artikel over de “fee versie” is.

 

 

 

Let’s tweet:

We don’t stop playing because we grow old. We grow old because we stop playing. Click To Tweet

 

Het advies van haar zorgde dat ik mijn hele leven nooit last van mijn gezicht had. Heel af en toe een klein beetje acne in mijn tienertijd. Het probleem begon pas toen ik besloot make-up te leren kenen, 7-8 maanden geleden en een beauty blog wilde starten. Omdat van niks, naar alles begon te gebruiken, reageerde mijn huid hier niet altijd positief op. Gelukkig heb ik goede producten gevonden Biomed, RoC en Paula’s choice)

Ik kende de make-up nog niet goed genoeg om te weten welke ingrediënten slecht kunnen reageren op mijn huid en bij mij passen. De zoektocht is uitproberen. (sorry mam nu moet het kunnen, hallo aangezien mijn leeftijd, dus nu of nooit mam).

 

Let’s tweet:

The best mirror is an old friend. Click To Tweet

 

Het grappige is dat, door met make-up bezig te zijn voor mijn beauty blog, ik nu pas zie hoe imperfect en hoe aging mijn gezicht is. OMG. Het zal er vroeger ook wel geweest zijn, maar daar lette ik toen niet op. Ik dacht altijd dat het perfect was..haha

Zie je, ik leer niet alleen hoe ik moet opmaken, nieuwe producten, maar ook mijzelf kennen.

Ik heb hier een paar video’s voor wat iemand als ik die geen egaal 20+ gezicht meer heeft. Maar wel wat we er aan kunnen doen om toch een wat betere uitstraling te krijgen. Zonder botox maar met een beetje hulp van de make-up

 

Lisa Eldridge Anti Ageing MakeUp Tips – 10 Years Younger

 

 

 

Anti Ageing Makeup tips – Eyes – Brows – Lips Tutorial

 

 

Lisa Eldridge’s Make Up Tips: Cleansing Routines – 10 Years Younger

 

 

Lisa Eldridge – Anti Ageing Makeup tips – Foundation – Concealer – Powder – Blush Tutorial

 

De make-up is iets om een extra toevoeging voor mijn uitstraling. Ik draag nu bijna iedere dag make-up. Niet alles erop en er aan, flawless. Gewoon subtiel, net leuk en net ondersteuning op mijn persoonlijkheid.

Geniet! Daar leef ik voor om te genieten van het leven. En make-up helpt om mij net iets mooier te voelen Het hoort nu bij de dagelijkse routine .

 

Let’s tweet:

I’m nog getting old. I’m getting better. Clic
k To Tweet

 

Zeker geen spijt dat ik niet eerder ben begonnen. De 20-25 jaar dat ik niet met make-up bezig was, had ik tijd om mijn innerlijke ontwikkeling te verwerken en aan de slag te gaan.

Nu weet ik wie ik ben, hoe ik in leven sta en wat ik wil, dat is mijn doel in mijn leven. Niet dat je dat niet kan bereiken met makeup: maar dit is mijn verhaal niet jullie..hihi.  Ik ben net op tijd met make-up. Wat vinden jullie van Lisa Eldridge Anti Ageing MakeUp Tips ?