Dag winter, hi lente outfit.


Dag winter, hi lente outfit.

Voordat wij definitief vaarwel tegen de winter zeggen. De lente is aangebroken en al officieel, de klok is al vooruit gegaan. Vandaag het verhaal van de outfit post: Dag winter, hi lente.

Het was al een paar weken geleden, de zonneschijn voor de eerste keer na de lange winterdagen. Het was heerlijk weer om het strand te bezoeken. Ik neem (of ander woord: smeek) mijn kinderen mee om een foto shoot met mij te maken op het strand en in de duinen.

 

 

Ik heb een foto nodig voor een review: foto op hout waar ik na anderhalf uur een prachtige foto heb. Mooie foto met een mooie herinnering, dat ik zal altijd meedragen. Mijn oudste zoon heeft met een vriend afgesproken en vertrekt meteen na de shoot.

 

 

Ik blijf met mijn jongste zoon om nog een strandwandeling te maken. Wij maken samen ook heen en weer wat foto’s. Hij heeft mij in deze outfit gefotografeerd. Hij is de eregast in mijn artikel van vandaag.

 

 

Hij maakte foto’s en dit artikel is een stuk van onze samenwerking. Dat maakt het fijn. Ik besef wel soms dat, naarmate mijn kinderen groter worden, ze meer en meer zelfstandig worden en mij minder nodig hebben. Ze vinden hun eigen weg. Lijkt of ze mij haast niet meer nodig vinden.

 

 

Mijn oude zoon is aan het puberen en deze (de jongste) lijkt ook zo te beginnen met de puberteit en zich los te maken van zijn moeder. Erg wennen en slikken voor mij. Ik ben het aan het leren te accepteren en los te laten. Al is het even slikken, aan de andere kant het is ook mooi dat ze zich losmaken van ons. Zo hoort het leven.

 

Daarom is zo’n dag samen altijd om bewust te vieren. Wie weet hoe vaak zullen wij zo’n onschuldige dag nog met elkaar hebben. Straks loopt hij liever op het strand met zijn vriendin dan met zijn moeder.

 

 

De outfit is een lange trui welke ik ook nog een in donkerblauw heb gekocht in het begin van de winter. Bijzonder dat het warm genoeg is en dat ik helemaal geen jas draag. Zeker op het strand waar vaak veel wind is en ik die het altijd en overal koud heb.

Ik heb genoten van de dag. De leuke foto’s van ons samen. Beloof mijzelf zo vaak mogelijk naar het strand te komen, wanneer ik maar kan.

Wanneer is de laatste keer dat jullie ging uitwaaien op het strand?