De Nationale Beautybloggersdag.


De Nationale Beautybloggersdag.

De Nationale Beautybloggersdag. Al ben ik op vakantie, toch doe ik graag mee. Het is niet makkelijk, maar ik ga het proberen. Echt schitterende foto’s kan ik niet maken op dit moment omdat dat ik druk. ben met de opleiding en mijn tijd daarom beperkt is. Een blog kost heel veel tijd, jullie begrijpen het.

Door initiatief van Astrid van Ikhouvanbeauty.nl en Hilde van Hillybillybeauty.nl dat heel leuk is en graag een beautybloggersdag wil creëren.  36 bloggers doen graag mee met deze actie. Op deze manier leren wij meer andere en nieuwe bloggers kennen. We organiseren ook een leuke prijs die iedere deelnemer van de bloghop kan winnen. Ben je al benieuwd wat de inhoud is, lees dan verder.

 

 

Floatingindreams.com Door deze blog hop leerde ik Maaike blog kennen. Zij blogged over passion on beauty, fashion, music and lifestyle related topics such as: food, books, movies & TV series, working out, languages, shopping and travel. I post new blogs every day. Ik bezoek haar blog wel eens. Bedankt Maaike voor het doorsturen van de lezers!

Vandaag wil ik jullie al Lifestylelaura1.wordpress.com introduceren. Het is Laura met zeker alles behalve een standaard naam. 😉 Laura is dol op dieren, is voor dierenartsassistente afgestudeerd en zij zweert alles over dieren te weten, haar huisdier is haar paard. Maar Laura is ook dol op beauty, Wat een leuke blog heeft Laura. Dat ik haar blog nooit eerder heb gezien.

 

 

Waarschijnlijk heb ik nu meer extra blog’s om te gaan volgen na deze vakantie. Ja, pas na de vakantie. Ik doe op dit moment rustig aan op blog gebied. Wat ik graag wil laten mee doen aan deze win actie is. Deze producten uit Thailand. Persoonlijk vind ik het wel leuk om onbekende producten te ontdekken, zeker in het buitenland. De kosten van alles bij elkaar is? euro. Ik kocht de producten op advies van mijn zus die hier ervaring mee heeft of dat gehoord heeft. Ik beken, ik kocht ook een extra set voor mijzelf.

Wie wil meedoen kan meedoen t/m zaterdag 16 juli. Maandag de 18e wordt de winnaar bekend gemaakt in deze blog aan het eind van de post. Ik zal de winnaar een persoonlijk bericht sturen. De prijs zal je pas in september ontvangen, want dan ben ik weer terug in Nederland.

Hoe vaak heb je de kans om producten, gekocht in Thailand in je handen te hebben? Zin om eens iets uit Thailand te proberen en mee willen doen? Laat je reactie achter. Omdat ik nog vakantie heb maak ik pas in september bekend wie de winnaar is.  Hopelijk zijn jullie ook gezellig met vakantie en van de zomer aan het genieten lieve mensen!

Gefeliciteerd de winnaar is Natasja Smit!