Zeppelin van Balm Jovi en Insane Jane van Shady Lady.


Zeppelin van Balm Jovi en Insane Jane van Shady Lady.

Zeppelin van Balm Jovi en Insane Jane van Shady Lady. Ik had al een review van  The Balm of your hand geschreven. Maar er is zoveel moois in dit palette dat ik het niet bij één post en één look kan laten. Dus vandaag laat ik Zeppelin van Balm Jovi en Insane Jane van Shady Lady aan  jullie zien. Alle twee oogschaduwen zitten in  The Balm of your hand Palette.

Van dit palette heb ik Lead Zeppelin van Balm Jovi en Insane Jane van Shady Lady van  The Balm of your hand gebruikt. Maar in combinatie met oogschaduw van I heart Chocolate Salted Caramel palette.

 

 

Het is geen wonder dat ik dol ben op deze paletten. Het is een heel goed startpakket voor iemand die het The Balm cosmetics merk wil leren kennen. Omdat dit palette veel heeft van alle bekende producten van The Balm lijn. Alles in een palette. Deze dus.

Toen ik de Lead Zeppelin voor het eerst zag was ik niet meteen onder de indruk. De kleur is toch wat ongebruikelijk, wat je niet zo vaak ziet. Groen. Maar na het gebruik van het product is mijn gedachte veranderd.

 

 

 

Zeppelin van Balm Jovi en Insane Jane van Shady Lady is een gepigmenteerde oogschaduwkleur.

Donkergroen bied een redelijk aparte kleur waardoor ik aan het leger moet denken. Makkelijk met aanbrengen, geen fall out en erg, erg makkelijk om te blenden.

Het is zeker een goede investering en overtuigende kwaliteit van dit merk. Is de Balm een High End merk of niet? Daar twijfel ik nog aan. Voor € 39,50? Wat denken jullie er van?

 

 

Ik kan niet vaak genoeg zeggen hoe heel erg blij ik ben met het pigment van dit palette. De kwaliteit is gewoon geweldig. Al is het wel, als je de look maakt, te zien dat je make-up op hebt, omdat de kleuren van Lead Zeppelin best aanwezig zijn.

 

 

Al ben ik niet onder de indruk van mijn puistje hier, puistje daar, waar ik de laatste tijd veel problemen mee heb., wil ik nog steeds zo op de foto’s. Want van zichzelf ben ik ook alles behalve perfect, daar zal dan een perfect gezicht ook niet bij horen.

Mijn onrustige gezicht heeft ook met make-up te maken. Of zullen dat hormonen zijn? Helaas kan de dokter er ook niets over zeggen.

 

 

Ik was verliefd op The Balm Cosmetics producten. Eerst vanwege de ouderwetse, illusie verpakking. Nu beleef ik ook nog hoe goed de kwaliteit is en hoe geweldig de oogschaduw is. Ik krijg meer en meer obsessief van dit merk.

Nadeel daarvan is dat de producten van dit merk niet echt goedkoop zijn, maar ja, het leven is ook niet goedkoop.

Als je benieuwd bent om wat ik ervaar met dit palette lees hier. Hebben jullie ervaring met oogschaduw van The Balm cosmetics of misschien met dit palette?