Yes To Carrots natuurlijke shampoo.


Yes To Carrots  natuurlijke shampoo.

Yes To Carrots  natuurlijke shampoo.  De shampoo belooft Nourishing, is een verzorgende wortelsap-shampoo welke reinigt, voedt en hydrateert met 26 mineralen. Hebben wij niet geleerd hoe goed beta-caroteen is in zijn werking is voor onze ogen? Hiernaast helpt dit extract ook beschadiging aan je huid en haar te voorkomen en ook nog eens te repareren door een supersterk anti-oxidant die erin is verwerkt, afkomstig van wortels.

Breng de Shampoo op nat haar aan. Masseer de hoofdhuid zachtjes gedurende 1,5 tot 2 minuten en spoel grondig. De Shampoo kan dagelijks worden gebruik

 

 

Yes To Carrots  natuurlijke shampoo.

Inhoud: 500 ml

Ingrediënten onder andereWater (aqua), Sodium coco-sulfate, cocamidopropyl betaine, daucus carota sativa (carrot) Seed oil, aloe barbadensis (aloe) leaf juice, punica granatum (pomegranate) extract, Maris Limus (sea silt) extract, maris aqua (sea water), Tocopheryl acetate, glycol stearate, glycerin, tetrasodium glutamate diacetate, citric acid, sodium chloride, phenoxyethanol, fragrance (parfum), geraniol. €8,99 Dit product is vrij van: kleur- en geurstoffen, minerale olie en parabenen.

Niet getest op dieren en alle producten zijn tenminste 97% natuurlijk. Yes To werd opgericht in 2006 en maakt natuurlijke huid en haar producten die ook nog erg gebruiksvriendelijk zijn. Met gebruik van alle biologische groenten en fruit, gecombineerd met speciale mineralen uit de Dode Zee voor een natuurlijk balans resultaat.

 

 

Een gedeelte van de opbrengsten van de producten gaat naar het Yes To Fonds. Dit fonds leert kinderen op een leuke manier hoe ze met de natuur kunnen omgaan. Wat een goed intiatief is dit! Ik twijfelde tussen komkommer en wortel. De geur van de producten gaf mij de doorslag van mijn beslissing. Ondanks dat deze shampoo voor normaal tot droog haar is, heb ik toch Yes to Carrots gekozen.

Hoe ervaar ik deze shampoo?

De eerste keer voelde ik mijn ogen heel sterk prikken, gewoon door de lucht, dacht ik. Stom genoeg was de shampoo gewoon in aanraking met mijn ogen gekomen dus het hek was van de dam. Maar ik heb ik nog wel meer pogingen gedaan om er achter te komen of het eenmalig was. De lucht uit de shampoo zorgde niet voor het prikkende gevoel in mijn ogen. Ik merkte meteen dat de Yes to Carrots shampoo vrij zacht en mild voor mijn hoofdhuid is.

 

 

Mijn haar voelde meteen zacht terwijl ik het aan het wassen was en mijn hoofdhuid aan het masseren met shampoo. Het voelde goed. Het enige wat ik mis is conditioner van Yes to Carrots waarvan ik overtuigd ben dat het de werking van de shampoo goed zal versterken. Binnenkort ga ik dit aanschaffen. Ik gebruik op dit moment conditioner van Daily Defense wat ik al in huis heb.

Ik ben wel te spreken over Yes To Carrots  natuurlijke shampoo. Hebben jullie ervaring met dit merk of de producten misschien? Te koop in verschillende winkels, zoals de tuinen Of Biggreensmile.nl/ 9,99 euro.