Review: T-shirt van Mobilinnov


Review: T-shirt van Mobilinnov.

T-shirt van Mobilinnov. Vandaag wil ik jullie nog eens kennis laten maken met een webshop die een heel leuk en breed assortiment heeft. Ik mocht een product uitzoeken en het is dit Zeemeermin T-shirt geworden.

Al bied deze webwinkel meer producten aan, deze review gaat alleen over de kwaliteit van het T-shirt dat ik mocht ontvangen. Met andere producten van deze webshop heb ik, nog, geen ervaring. Logisch dat ik er dan niet over kan praten.  Als ik het over alle producten moet hebben zal dit artikel een eindeloze review worden.

Door het grote en het brede assortiment dat deze webshop te bieden heeft. Telefoon hoesjes, iPad hoezen, hard case, soft case, flip case, T-shirts, maar ook koffers, rugzakken, horloges, wand decoratie, klokken. Waar je geheel naar je eigen smaak kunt kiezen.

Als je een kijkje neemt op de webshop zal je ook zien wat ik zie. Maar als je de webshop bezoekt en iets gaan bestellen, dan is het meer dan kiezen van de producten natuurlijk. Ook de service, levertijd, kwaliteit. Ik kan vandaag alleen maar een review over de kwaliteit van dit zeemeermin T-shirt vertellen. Met dit T-shirt kan je uit verschillende kleuren kiezen.

 

De bestelling:

Ik vind het bestellen makkelijk. Met het uitkiezen ben je even een tijdje zoet omdat er vrij veel is. Eerlijk gezegd, sommige items spreken mij aan, maar er is ook genoeg dat niet mijn smaak is.

Wat ik kan aanraden is; neem de tijd. Die tijd heb je nodig om even rustig je keus te maken, je kijkt je ogen uit omdat er zoveel keus is.

Rompertjes, mannen en vrouwen T-shirts. Ik gaat jullie hier een paar voorbeelden laten zien.

Levertijd:

De website beloofd slechts een paar dagen levertijd. Ik had deze producten besteld in de drukke periode, rond kerst en oud en nieuw. Binnen een week heb ik de bestelling ontvangen, eigenlijk niet zo gek aangezien deze helemaal uit Frankrijk komt.

Dit zegt Mobilinnov over hun producten:

“Hoe kunt u de beste prijzen garanderen zonder aan de kwaliteit te knabbelen?

Ons atelier gebruikt de nieuwste technologische middelen, met name in termen van kwaliteit en doeltreffendheid, zodat wij u zowel een uitzonderlijke afdrukkwaliteit als de beste prijsstelling kunnen bieden die technisch mogelijk is.

Overeenkomstig ons kwaliteitshandvest worden al onze producten handmatig gecontroleerd voor verzending, en elke bedrukking wordt door ons in ons atelier in Parijs verzorgd. Een “ECHTE FRANSE PRODUCTIE”

Hoe werkt dit?

Dankzij onze ervaring wordt alles eenvoudig. Op de site Mobilinnov stellen wij u voor om in een paar klikken unieke illustraties te maken en bewerken. Het resultaat kan vervolgens op een bijna onbeperkt aantal producten worden afgedrukt.

Als pluspuntje bieden wij u een speciale, professionele en verzorgde verpakking voor uw cadeaus.

Uw bedrukte artikelen worden vervolgens overal ter wereld bezorgd, in slechts een paar dagen.”

T-shirt van Mobilinnov.

De T-shirts: Je hebt de keus uit mannen en vrouwen T-shirts of rompertjes. Je kunt kiezen uit 6 verschillende kleuren ⇑, wit, zwart, rood, paars, blauw of roze. Één klik op de knop en je ziet meteen hoe je T-shirt naar jou wens wordt veranderd. Kosten zijn € 18 en de rompertjes kosten € 11.

Dit zijn al de categorieën waaruit je kunt kiezen.

Abstract, Animals, Cartoon, City, Flag, Food, For Girls, Games, Gothic, Grunge Flag, Haute Couture, Horoscope, Joke, Keep calm, Monogram, Motor vehicles, Movies / Series, Music, Nature, People, Pop Art, Religion, Skulls, Sport, Textures patterns, Tribal aztec pattern

Daarnaast ook van verschillende ontwerpers, zoals:

Bij mannen T-shirts €18, zijn de ontwerpers: Wimido, KAVALLA, Mj Da Luz, Diaz Arjona, Pepetto, Edwoody, Texnotropio, Maximilian San.

Voor rompertjes €11 : Monika Strigel, Emiliano Morciano, IER STUDIO, Juan Charles, Wonderful Dream Picture, Dina Hartandi, Sophie Rousseau.

Vrouwen T-shirts €18: NG dezign, Jayco Tokay, Mj Da Luz, LouJah, Ali Gulec, Astronaut, IER STUDIO.

De kwaliteit van het T-shirt:

Het T-shirt komt in een goede verpakking binnen met de sticker dat je het T-shirt het beste in 30 graden kunt wassen. Ik denk dat dit te maken heeft met de print die op het T-shirt zit. Ik vind de kwaliteit van de print zeemeermin goed, duidelijk en de kleur is ook prachtig. De stof is zacht, rekbaar en heel comfortabel om te dragen. Wel moet ik er bij zeggen dat ik, tot nu toe, dit T-shirt maar één keer heb gedragen. Wat logisch is. Het is midden winter en vrij koud, ik draag op dit moment liever een trui.

Het zal een tijdje duren voor ik dit Zeemeermin T-shirt weer ga dragen. Maar ik verwacht niet dat er gekke dingen gebeuren. Bijvoorbeeld dat ze meteen uit elkaar vallen en de kleuren afgeven zoiets. Als dat zo is kom ik terug voor een update, dat beloof ik.

Meer vragen over de levertijd, hoe de betaling gaat, of retourneren, kijk hier Mobilinnov.nl