18 november 2016.


18 november 2016.

18 november 2016. Hieperde piep hoera! Ik ben jarig vandaag. Weer een jaar ouder worden, mooi is dat! Ik ga niet trakteren op mijn blog. Ondanks het feit dat ik jarig ben. 😉

Ik wil wel mooi stil staan bij het feit dat ik jarig ben en net als vorig jaar deel ik, een egoïstisch geleende quote, (van iemand anders) uit.. dat ook nog. Terwijl jullie dit lezen heb ik al een rondje sportschool gedaan en dan ergens heerlijk genieten van deze bijzondere dag.

Mijn moeder, ik denk aan haar, helaas kan je de hemel niet zomaar bellen. Bedankt mom ondanks dat je mij niet gedragen en gebaart hebt, maar je geeft toch mijn leven! Proost lieve mensen. Hoop vandaag een goede dag voor jullie.

 

 

 

En nog een lied van Adele er bij dan. Gezongen door Jayne Rio. Wat een prachtig lied!

Vergeten om te zeggen. 41 jaar ben ik geworden. 😉 Hieperde piep hoera!