Update na de vakantie.


Update na de vakantie.

Ik gebruikte veel te veel van mijn vrije tijd aan mijn blog. Zo veel dat ik nog amper sportte. Geen tijd voor. Goed, smoesjes, natuurlijk is er altijd tijd voor. Je maakt tijd. Bloggen is leuk, maar veel dingen in het leven zijn ook leuk.

Zoals genieten van de zon, vakantie, je mooie figuur, je gezin, je kinderen en dan ook nog jezelf en je andere hobby’s. Meer tijd voor andere dingen, zoals een nieuw recept uitproberen, een boek lezen en om weer een Zumba les te nemen. Dat miste ik enorm. Blijven bloggen en mijn balans terugvinden. Dankzij mijn vakantie heb ik even afstand genomen om dit te kunnen realiseren.

 

 

Het is niet vreemd om terug te kijken waarom ik de bikini Six pack challenge post heb gemaakt. Omdat ik mijn lichaam flink in de steek had gelaten. Ik word er niet vrolijk van als ik al dat opgeborgen vet zie. Spieren, die wil ik graag terug zien op mijn lichaam.

In mijn vakantie was ik eerst van plan om nog dagelijks te blijven bloggen. Tot ik dacht; Je bent gek Jeapie. Wat is twee maanden op een mensenleven? Eerlijk is eerlijk, hoeveel mensen zullen mijn blog echt lezen in de vakantie? Iedereen gaat ook op vakantie! Een paar uur van je vakantie iedere dag tijd besteden aan de blog terwijl je in één van de mooiste en meest geliefde vakantielanden op aarde zit.

2 Maanden dat ik mag genieten van mijn familie en oude vrienden en mijn beste vriendin weer zie. Laat ik daar maar gewoon flink van genieten. En het was een waardevolle tijd, ik had gelijk, dat is net wat ik nodig had. De tijd ging zo voorbij en nu weer ben ik weer in Nederland.

 

Toen ik in Thailand leefde, leefde ik bij de dag. Ik probeerde te genieten met alles wat die dag mij te brengen had. Bewust onbewust heb ik er een hele hoop bijgeleerd. Daarom gaan wij op vakantie waarschijnlijk. Net alsof je uit je lichaam treed, heel even, en je de kans krijgt om je leven met een andere blik te bekijken. Confronterend, verfrissend en leerzaam.

Veel dingen zie je pas als je even stilstaat (pas op je passen) in plaats dat je maar door blijft gaan.

Ik probeerde veel te bewegen en te sporten en zette mijn Bikini Six pack challenge voort. In de bloedhete kamer van mijn zus, waar ik al flink zweet met de warming up. 3-4 Keer per week en later ook in de hotelkamer en de voortuin bij mijn vader thuis.

 

 

Goed opgelet met wat ik eet. Heeeel lastig, Thais eten en snoep is zo verrukkelijk en verleidelijk. Toch ben ik met trots iedere maand 1 kilo afgevallen, plus dat mijn omvang duidelijk zichtbaar een stuk minder is geworden. Toen ik begon met de Six pack challenge woog ik 62 Kg. en nu, terwijl ik type, plus de vakantie van 2 maanden weeg ik 57 kg. Joepie! 5 Kilo in 5 maanden tijd. Je zal misschien denken, waarom is ze blij van 1 kilo per maand? Voor veel mensen klinkt dat misschien niet veel. Maar voor mij is dat het zeker wel. Ik weet wat ik allemaal heb moeten doen en mee moeten maken om het zover te brengen. Zeker is dat een overwinning!

Ik ben zeker fitter en strakker! Mijn dikke buik transformeert langzamerhand naar een wat plattere buik. Ik zie zelfs een lijn van een Six pack doorkomen. Deze keer wil ik echt voor de Six pack gaan. Ja, je leest het goed: Een Six pack!

Voor wat het bloggen betreft, wil ik dat i.p.v. 7 dagen per week, ongeveer 3 keer per week doen. Naast beauty bloggen wil ik ook over alles en nog wat bloggen. Waar ik zin in heb en blij van wordt. 🙂

 

 

Ik zeg HALLO tegen iedereen die ik ken hier op mijn blog. Hopelijk hebben jullie het goed gehad in de tijd dat wij elkaar niet gehoord en gezien te hebben. Ik ben benieuwd wat deze vakantie jullie heeft gebracht?

Wat was de vakantie heerlijk, maar een gewoon leven ook hoor. Ik heb zin in het leven en ook in het bloggen, laten wij het zo houden, hoe was jouw vakantie?