Make-up Organizer


Make-up Organizer.

Je kent het wel, dat je veel make-up hebt en alles is overal en nergens. Rommel en ongeorganiseerd. Als je de lipstick zoekt dan vind je niet. Je bent slordig maar geeft het niet toe. Ja…..jij bent het. Als je eindelijk iets vind, dat denk je….heb ik ook deze palette.oo.o ? Dan is het tijd voor een “ Make-up Organizer”. ( nu heb ik gevoel als of ik eigenares ben van dit product, of anders pr van het bedrijf)

Ik weet het, wat een onzin allemaal en waar heb ik het over? Make-up Organizer? Onzin, Ik snap het. Ik heb precies hetzelfde. Hoe zal ik nou al die tijd kunnen leven met een Make-up Organizer? 😉 Het zit zo.

 

 

Ik bespaar graag en heb een kleine kast gekocht voor mijn bescheiden make-up slash. En daarnaast heb ik een hele grote la als bewaarplek. Ik houd alles netjes bij elkaar. Ik wil graag zo weinig mogelijk uitgeven en de creatieve kant van mijzelf aan de wereld laten zien.  Ik heb dus een doos gesneden en er een bakje van gemaakt om mijn make-up in te bewaren. Ondertussen voel ik mijzelf als een van de grootste uitvindingrijken op deze aarde.

Ik wist niet eens dat het Make-up Organizer heette. Het is van een doos, maar ik heb mijn systeem. Alles is onder controle en het doet zijn werk. De stiekeme problemen zijn de lipsticks. Die liggen allemaal een beetje rommelig, en na de oogschaduw en bronzer is de lipstick ook zeker mijn favoriete cosmetica stuk. Ik vind dat de lipstick wel meer mag gaan pronken. Aangezien ik tegenwoordig iedere dag lipstick draag.

 

 

Op een gegeven moment wordt het steeds meer en meer met mijn voorraad. Er komt een moment dat mijn ideale zelfgemaakte make-up organizer niet meer goed zijn werk kan doen. Ik begin ongerust te worden…. Nee hoor. Hoe leuk het ook is, het is nog steeds maar make-up.  Tot ik op een dag wandelde in de Action. In het looppad van de Action kan ik net zo genieten als van een bos wandeling. Er is zoveel te zien.

Ik besloot om 2 van de Make-up Organizers aan te schaffen en te kijken of het mij zal bevallen. Een van jullie die een gigantische make-up slash hebben zal zich misschien rot lachen van mijn verhaal.

Dus richt ik zorgvuldig mijn items netjes in mijn nieuwe aanwinst van de Action. Grote stukken passen er niet in. Maar de rommeligheid ligt juist in de kleine stukken. En veel van deze liggen er nu in. Denk niet, is dit alles wat je hebt Jeapiebel. Ik heb ook redelijk wat weggegeven hoor lieve mensen. Hihi eigenlijk heb ik ook niet zoveel. Ik heb maar een klein gezicht, hoeveel moet ik eigenlijk hebben?

 

 

Zoals je op de foto’s ziet. Alles staat redelijk netjes. Twee is misschien niet genoeg maar het begin is er. En het bevalt me. Vandaag laat ik jullie kennis maken met mijn dure make-up organizer. ( Natuurlijk is het duur, de oude was gratis)  Ik ben er in ieder geval blij mee. Voor € 2,99 per stuk is zeker de investering waard.

Zoeken jullie misschien nog zoiets? Het kan ook dat jullie geen een nodig hebben of juist hadden jullie er al een die heel luxe en heel duur is. Maakt niet uit wat je hebt, zolang dat je er maar tevreden mee bent. Daar gaat het om. Gewoon lekker genieten met je Make-up Organizer! Zoals je met alles in het leven moet genieten.

En in het geval dat  jullie toevallig  op zoek zijn naar een make-up organizer voor een klein prijsje, dan vergeet je deze post en zeker de Action niet. Make-up Organizer van Action voor maar € 2,99. Je zal niet teleurgesteld zijn, dat beloof ik.

Please follow and like us: