Alverde Duo-Lidschatten Stift.


Alverde Duo-Lidschatten Stift.

Alverde Duo-Lidschatten stift. Alverde Duo-Lidschatten stift. Een natuurproduct van Natuur Kosmetik, een Duits merk. Natuurlijke producten.

Er zijn verschillende prijs categorieen als het om huidverzorgingsproducten en make-up gaat. Ik kwam dit merk Alverde tegen in een winkel in Duitsland en was onder de indruk van de lage prijs die het merk te bieden heeft met een grote en ook nog natuurlijke producten lijn.

 

 

Ik heb gekozen voor deze kleur, ondanks het feit dat, door mijn eigen huidskleur bruin vaak weg valt, deze tint toch een mooie, natuurlijke look geeft en ik het dagelijks kan gebruiken. Het voelt echt fijn aan, is makkelijk aan te brengen en geeft een hele mooie kleur en genoeg pigment op mijn ogen.

 

 

De pigmentatie van dit product is mooi en meer dan genoeg. Het lichte beige bevat wel veel shimmer. Terwijl er geen shimmer is in de bruine kleur oogschaduw. Beide kleuren vind ik prachtig. Ik vind het product heel makkelijk in gebruik. Ik smeer het gewoon op mijn oogleden en vind het prima zonder te blenden. Het product is erg crèmig en zacht bij gebruik

Als je wel gaat blenden verlies je de pigmentatie, daardoor blend ik ze liever niet. Gewoon opsmeren en bijwerken is prima voor mij. Je kunt met de kwast de blend aan het eind van het randje wat bijwerken om een wat natuurlijker uitstraling te krijgen.

 

Alverde Duo-Lidschatten Stift oogschaduw blijft 2-3 uur zitten.

Niet erg lang, dat is wel jammer. Het is wel een prima product. Als het wat langer zou blijven zitten zou het ideaal zijn. Maar voor deze prijs moet je ook niet te veel verwachten. Het feit dat het natuurlijke cosmetica is, met een lage prijs vind ik al heel wat.

Met bruin en beige krijg je een mooie natuurlijke look waarmee je veel verschillende looks en kleuren lipstick kunt dragen. Op deze twee foto’s gebruik ik allebei dezelfde oogschaduw van Alverde Duo-Lidschatten Stift maar door net wat aanpassingen krijg je toch een net iets andere uitstraling. Wat vinden jullie van deze twee looks? Welke spreekt je het meeste aan?

 

 

Ken je de Alverde Natuur Duo lidschatten stift? Hoe vind je het de feit dat natuurlijke make-up niet zo duur hoeft te zijn? Geinteresseert in natuurlijke producten met een bescheiden prijs? Je kunt hier online kijken dm.de Terwijl jullie dit artikel lezen, ben ik aan het genieten in de sauna waarschijnlijk. Ik hoop op flinke ontspanning en de wens dat het een mooie dag wordt ook voor jullie allemaal. Bedankt voor het langskomen.