Review: Mijn H&M Lingerie.


Review: mijn H&M Lingerie.

Mijn H&M Lingerie. Eigenlijk kan ik dit artikel beter mijn H&M bh noemen. Het is niet echt een set. 😉 Geen slip of string, maar tussenin. Ik koop niet ieder seizoen een nieuwe bh of lingerie. Ze gaan langer mee zeker als je ze goed behandelt.

Meestal koop ik mijn lingerie in Thailand. Niet alleen omdat het goedkoper is, er zijn natuurlijk dure en goedkope varianten. Make up wil ik nog wel eens spotgoedkoop kopen, maar een BH hoeft niet maar 2 euro te kosten. Net als deze Max &More 24 eyeshadows nude palette van 2 euro. Al koop ik af en toe wat bij Hunkemöller en Christine Le Duc, dat is wat duurder en soms  bij de Kamasutra jaarbeurs. Toch blijft Thailand een hoofdleverancier voor mij wat lingerie betreft.

 

 

Het heeft ook iets met dat ik een stukje van Thailand dichtbij mij heb, zoiets. Ik heb afgelopen jaar maar een keer lingerie gekocht in de twee maanden dat ik in Thailand was. Best weinig. Al maak ik mijzelf er niet druk om want ik heb nog genoeg voorraad. Dat is wat ik dacht. Tot ik H& M binnen liep en tegen een bloemetjes set van H&M lingerie aan liep.

Dan maak ik toch maar weer een plaatsje voor deze nieuwkomer in mijn kast.

 

⇓ Ik was blij dat ik de bloemetjes bh zag. Hoe gek dat ook klinkt. 😉

 

Net als andere vrouwen, een verleidelijk lingerie is onmisbaar denk ik. Af en toe trakteer ik mij op wat duurdere lingerie en gebruik ik dat bij een speciale gelegenheid. Meest geliefd bij mij is rood en zwart, dat kan je nooit fout gaan denk ik dan. Kant vind ik romantisch en super vrouwelijk.

 

 

Ik koop mijn sport lingerie of gewone lingerie hooguit eens per jaar. Goede kwaliteit lingerie is niet altijd goedkoop, maar je doet er ook heel lang mee waardoor het de moeite waard is om in te investeren. Dat zegt iemand die H&M lingerie kocht. 😉 Aan de andere kant, wat is er mis met H&M? Ze hebben ook heel veel leuke spullen.

 

Deze blauwe en witte bh heb ik gekocht in Thailand en zijn niet van H&M.

 

Het vreemde is dat ik afgelopen jaar maar één BH heb meegenomen uit Thailand. Ik kon mijn stijl even niet vinden. Op een dag ging ik naar H&M zonder plannen om iets te kopen. Mijn oog viel op een rood en zwart setje met bloemetjes. Ik weet het….Ik hou van bloemetjes, noem mij maar ouderwets.

Even passen en ik was verkocht. Wat wel erg is, is dat ik ontdekte dat ik nu een cupmaat minder heb dan voorheen. Door de afval race van Sixpack challenge. Zonde en helemaal niet blij mee, maar het is zoals het is, het is niet anders.

⇓ Deze rode bh had ik meegenomen op vakantie in Thailand vorig jaar.

 

 

Hier zijn mijn nieuwe BH’s. Ik dacht dat ze rond 10-15 € per stuk gekost hebben, maar het kan ook €12 zijn. Ik weet het niet meer….sorry. Ze hadden wel string die er bij hoort, maar die heb ik niet meegenomen omdat ik die amper draag en dus geen zin heb om ze te kopen. Kopen jullie net als ik ook wel eens alleen een BH zonder bijpassende slip?

Mijn H&M lingerie:

De kwaliteit van de H&M lingerie is prima. Ik heb niet te klagen, de bh en mijn lichaam sluit goed bij elkaar aan. Ik  heb niet het gevoel dat de bh te klein of te groot is voor mij. Zoals je vaker hoort dat veel vrouwen de verkeerde maat bh dragen. Het model, kleur en uiterlijk van een bh is voor iedere vrouw anders. Belangrijk is zolang wij leuke bh hebben dat past bij ons eigen smaak.

Is het belangrijk bij welke winkel je je lingerie koopt? Welke kleuren zijn jou favoriet?