Boho Top van de dag


Boho Top van de dag.

Wat een kleurijke Boho Top van de dag heb ik meegenomen vandaag. Ik ben fan van dit soort kleren en zeker een bloemenprint.

Het betekent niet dat ik blind voor alles wat met kleur en bloemen te maken heeft. Er zijn genoeg dingen die ik niet leuk vind. Maar deze is een van de tops waarvan ik het echt niet kan laten liggen. Het komt door het contrast van het zwart en de felle kleur natuurlijk. Al weet ik dat ik niet zo vaak deze Boho Top van de dag zal dragen. Maar dat heeft meer te maken met de temperatuur dan het stuk Boho top op zich.

 

 

De chifon stof maak de top heel makkelijk om mee te nemen op reis en makkelijk om op te bergen in de kast. Hij word niet kreukelig  En is ook heel snel droog.

 

 

Je zal hem ook met een colbert kunnen combineren om hem wat formeel te maken. Met een korte spijker broek is ook prima.

 

 

Hier op Choosebeautiful.NL komen nog veel meer mooie kledingstukken tevoorschijn. Ik verwacht ook niet dat jullie ze allemaal leuk gaan vinden. Ik vind het juist nog beter als wij af en toe verschillende dingen leuk vinden. Anders hebben wij allemaal dezelfde kleren. Dat zal niet leuk zijn, denk je niet?

 Meer zien van mijn leuke outfit klik hier Beauty Outside.