Hema metallic shine eyeshadow


Hema metallic shine eyeshadow

Ik heb mijzelf belooft om geen make-up meer te kopen tot ik alles heb gereviewd. Dus eerst van alles wat ik heb een review van maken en dan met een schone lei beginnen.  Op een gegeven moment hou je het niet meer bij als je op een beauty product uit bent. Dan denk ik dat je begrijpt wat ik bedoel.

Al besef ik dat ik achterloop met een make-up review, gisteren heb ik toch weer 4 stuks make-up gekocht. Gelukkig tot nu, in een vroeg statium van mijn beauty blog versie, ben ik alleen maar bezig met redelijk betaalbare make-up. Dus het heeft me geen fortuin gekost.  Maar toch….En hier is mijn nieuwste aanwinst. Deze aparte kleur Hema metallic shine eyeshadow

 

 

Op een dag in Haarlem kwam ik deze twee palettes tegen in een afgeprijst bakje voor € 1 per stuk. De nieuwsgierigheid, de kleur en de cremigheid van deze twee palettes maakte dat ik mijn belofte gebroken heb om even geen make-up te kopen tot alles al gereviewd is. Ik weet het…ik weet het  ik ben een zwakkeling. Toch probeer ik het goed te praten omdat het mij maar € 2 heeft gekost.

Maar daar gaat het niet om, het gaat om even niet meer kopen Jeapiebel. Maar Jeapiebel is koppig, zij luistert dus niet. Dat een High End product van 5o euro per palette goed moet zijn lijkt me vanzelfsprekend. ( Al is het niet altijd) Maar dat een afgeprijst product van € 1 goed is, dat is pas een verrassing vind ik.

De kleuren zijn best apart voor oogschaduw vind ik, zelfs misschien net iets te. Maar omdat ik geen kat ben en maar 1 leven heb, besluit ik om me daar niet druk om te maken, dat de kleur niet kan. Het gaat hier om nieuwsgierigheid en hoe de kwaliteit van het product is. Nude net als Maybelline Nude palet of W7 in the Nude of W7 in de Buff, daar is niets mis mee. Maar af en toe kleuren in mijn leven, dat moet kunnen.

 

 

Ondanks dat budget cosmetica en betaalbare producten mij vaker hebben bedrogen trekt ik mijn stoute schoenen aan en sta ik vol met vertrouwen in het leven. Dat goedheid bestaat, net zo als goed en goedkoop ook moet kunnnen bestaan.

En als het niet zo is, dan raap mijzelf op en ga ik de volgende keer weer vol hoop op mijn volgende betaalbare review. En als ik er ooit genoeg van heb, dan wil ik misschien wel eens een andere richting op gaan met mijn testen.

 

 

 

Op dit moment kan ik alleen maar zeggen dat ik echt benieuwd ben hoe ik deze oogschaduw zal ervaren op mijn ogen. Op de swatches hierboven vind ik de kleur wat minder mooi op mijn arm. Ik heb mijn best gedaan en ruim 50 foto’s verder met dezelfde swatches heb ik het opgegeven, het zal niet mooi worden met de kleur.

Het is echt makkelijke oogschaduw om aan te brengen zowel met een kwast als met je vingertop. Iedere kleur geeft verschillend pigment op mijn ogen.  De kleur pigment van geel is niet echt veel, ik kan maar een hele dunne laag zien op mijn oogleden. Daarom heb ik gekozen voor deze look, om paars en roze te gebruiken, wat beter pigment afgeeft. Ik moet zeggen dat ik niet eens ontevreden ben over de Hema metallic shine eyeshadow.

 

 

Op de swatches vind ik al direct de foto’s beneden ⇓ mooier inclusief de kleur.  En ik review hier zonder masacara en eyeliner.

 

 

 

Ander verhaal met deze swatches,  ik krijg gewoon vrij snel een mooie shoot ervan en de kleur vind ik prachtig. Al moet je wel van deze tinten houden.

Over deze look ben ik enthousiast over de kleur, prachtig groen. Weer eens iets anders. Dit is misschien geen nude of rustige kleur maar ik zie mezelf makkelijk deze kleur dragen. Ik vind het een leuk palet en ik krijg het antwoord. Maar dit is geen palet voor make-up die hard fans. De oogschaduw blijf niet lang op je ogen zitten, de kleur vervaagd vrij snel omdat het van cream is. Dat vind ik echt jammer want ik vind de kleur enig. Ik kan moeilijk blenden omdat alles bij elkaar plakt en er komt ook een lijntje zitten.

 

 

 

 

Een uur later blijft alleen licht groen op mijn ogen zitten. Wel een heel mooi laagje groen, maar toch. 1 Euro heeft zijn belofte niet waar kunnen maken. Gelukkig hoef ik hier geen boterham minder van te eten. Wel hou ik er een leuke foto van mijzelf  aanover. Kom je dit Hema metallic shine eyeshadow wel eens tegen bij de Hema? Wat vind jullie van mijn look vandaag?

Lees ook:

The Balm Bronzer Highlighter Betty Lou Manizer.

Essence All About Sunrise eyeshadow palette.

Bloggers beauty secret: Essense Touch Up To Go!