Review: Iconic 1 palette-Make up Revolution.


Review: Iconic 1 palette-Make up Revolution.

Review: Iconic 1 palette-Make up Revolution. Ik ben dol op Make-up Revolution, zij zijn echt goed. Zeker als het om een dupe gaat.

Ze zijn nog steeds goed in de make-up wereld, wie kent de Naked palettes niet? Zelfs ik was een tijdje nieuwsgierig naar.

Ik lees en luister naar verhalen erover, hoe geweldig al de palettes niet zijn. De een is gek op Naked 1, de ander Naked 2. Door te veel verhalen kan ik niet echt besluiten welke Naked het meest bij mij past. Niet zolang geleden heb ik Urban Decay Gwen Stefani Palette maar gekocht. Dus probleem opgelost, dan geen Naked maar Gwen. 😉

 

 

Al blijft mijn nieuwsgierigheid. Logish Naked is toch een van de paletten! En heel toevallig kom ik dit palette van Iconic 1 palette-Make up Revolution tegen. Iconic 1, 2 en 3 schijnt een goed dupe te zijn qua kleur vergelijking met het beroemde Naked palette1, 2 en 3. Maar de prijs is een wereld van verschil.

 

 

Dus voor een prikkie ( € 4,99) heb ik Iconic 1 palette-Make up Revolution gekocht, eigenlijk alle drie de palettes gekocht bij Makeup 88.nl In een keer tegelijk, € 15 kan ik best missen. Helaas op het moment zijn alleen maar Iconic 1 en 2 nog op voorraad. Naast die twee heb ik ook een In The Hand of Your balm besteld. Wat een heerlijk palette is, dat van The Balm. Hij is iedere cent waard.

 

 

 

Aan de ene kant heb ik heel veel verwachting van de make up Revolution omdat ik hoor dat hij de dupe van Naked 1 is, maar andere kant wil ik mijzelf niet te hoge verwachting geven omdat er toch verschillen zullen zijn tussen € 4 en € 51, dat verschil is vrij groot. Als dit precies de kleuren zijn die in Naked palette zitten, is het wel een mooie kleuren palette die je iedere dag kunt dragen.

 

 

 

Iconic 1 palette-Make up Revolution.

De oogschaduw is heel makkelijk om mee te werken, blend makkelijk en goed pigment. Met beetje fall out als ik net te veel product pak met mijn kwastje. De textuur is zacht en bijna romig. Bevat zowel matte als shimmer. Er zijn 3 matte kleur, waarvan twee moeilijk terug te zien zijn op mijn huid. Al is het echt een mooie kleur, maar de kleuren zijn gewoon precies mijn huidskleur.

Je kunt er veel mooie looks mee maken. Ik ben zeer positief over dit palette. Dat zal jij ook zijn als je van deze warme, gold bruine tint oogschaduw houdt. Er is ook genoeg om smokey eyes look te maken.

 

 

 

Nadat ik Iconic 1 palette-Make up Revolution testte en gebruikte, ben ik niet zo nieuwsgierig meer naar de Naked palette en hoef ik de Naked palette niet meer zo nodig. Ik ben overtuigd dat de kwaliteit een stuk beter zal zijn dan wat ik nu in mijn hand heb. Ik heb er geen €51 voor over. Waarom? Omdat er staan nog veel meer items op mijn wishlijst…dus sorry Urban Declay. Gelukkig er staan nog een rij mensen dat Naked palettes van Urban Declay wil hebben.

Ik vind dat dit palette al goed zijn werk doet als de vervangster qua kwaliteit en pigment en dan voor maar € 4,99. Ja, ik weet het. I´m a cheap girl. Als het mij uitkomt. 😉

 

 

 

Koop Naked als je wilt en er behoefte aan hebt. Maar als je zoekt naar een leuk alternatief voor een hele scherpe prijs, geeft Iconic 1 palette-Make up Revolution je de kans. Realiseer je soms dat je ook het merk en de marketing er om heen koopt. Het geeft wel een luxe gevoel hè die merk. Vandaag heb ik even geen luxe gevoel nodig wel genoeg saldo op mijn bankrekening.  

Heb je ook ervaring met dit palette Iconic 1 palette-Make up Revolution? Ben je er ook blij mee net als ik. Ik hoor wel soms dat het prettig is om een wat goedkoper palette mee te nemen op reis. Zijn jullie ook zo geval?