The Porefessional Licensen to Blot


The Porefessional License to Blot.

The Porefessional License to Blot. Ken je dit product van het merk Benefit Costmetics? Een driehoekige stick full size kost €21 voor 3 gram. Ik heb de kleine ronde versie zoals je ziet op de foto van 1.4 gram van € 15,50. Ik heb jullie ooit verteld over wat heb ik geleerd van make-up kopen truc om hier zelf ook te laten zien.

Natuurlijk, ik kan altijd de volle prijs uitgeven voor een product, maar ik kan ook kiezen voor een kleine maat van een product dat in dezelfde beautykits zit en de producten eerst uitproberen of het mij bevalt, voor ik een full size ga kopen. De grote maat kopen, na tevredenheid, komt dan vanzelf.

 Ik heb deze the porefessional license to blot in een porefect performance doos gekocht waarin drie benefit producten zitten.

 ⇒The pore fessional

 ⇒Triple-performing-facial-emulsion

 ⇒ The Porefessional Licensen to Blot

Het uiterlijk van de verpakking is een ronde stick maar the porefessional license to blot heeft ook een driehoekige stick wat makkelijker is om te gebruiken op hoekgebieden in je gezicht, zoals rondom de neus. Maar rond of driehoek, mij hoor je niet klagen.

 

 

 

Ik moet zeggen dat ik deze keer zo nieuwsgierig ben naar The Pore Fessional dat ik vergeet dat het product meer voor een vette huid is. Gelukkig dat door de jaren heen mijn extreem droge gezicht veranderd en van onzichtbare poriën heb ik nu wel zichtbare poriën. Al niet veel, toch aanwezig genoeg. Ik heb zeker poriën, wat nu blijft is dat mijn enthousiasme en impulsieve koopgedachten zeker niet leiden tot een miskoop.

 Wat zei benefit:

“Een onmiddellijk matterende stick die de zichtbaarheid van poriën vermindert en overtollige talg absorbeert. De POREfessional License To Blot gaat glimmen tegen. Tot 6 uur na het aanbrengen! Dankzij de speciaal ontworpen driehoekige punt kunt u gemakkelijk de glimmende delen van het gezicht bijwerken; de zijkanten van uw neus, het voorhoofd en de kin. Breng lichtjes aan op het gezicht met korte, snelle bewegingen. Olie heeft eindelijk het mat ontmoet! “

 

 

En ik ben ook benieuwd naar het hype product. De the porefessional license to blot kan je op twee manier gebruiken.

⇒Onder het masker om te zorgen dat je gezicht minder glimt.

⇒Boven je laag make up als finishpoeder, ook gedurende de dag als je gezicht begint te glimmen.

Wat ben ik benieuwd of het echt werkt op deze twee manieren..

The porefessional license to blot. Hoort matte te blijven na het gebruik, helpt het minimaliseren van het uiterlijk van de poriën en helpt de overtollige oppervlakte olie absorberen.

 

⇓ Na het gebruiken van Benefit Cosmetics: The Porefessional Licensen to Blot

 

Al is het bijzonder dat je het bovenlaagje make-up mag gebruiken, is en blijft het lastig als je dat uitvoert om je foundation laag niet te verpesten. Na gebruik moet je the porefessional license to blot goed schoonmaken. Weer een punt om niet te vergeten.

Bij het gebruik op het blote gezicht. Ik gebruik hem ook  op mijn gezicht.  Hij minimaliseert mijn poriën wel, de poriën zijn minder opvallend. Hij doet zijn werk redelijk goed , maar voor € 15,  hoop ik op iets meer dekking effect. Of ben ik onrealistisch?

Bij het gebruiken voelt hij als je een lipbalsem op je lippen smeert, maar wel een matte lipbalsem. Al kan je het op twee manieren gebruiken. Ik zal het zelf onder de make-up gebruiken en niet op mijn make up.

Ik ben blij dat ik hem in een beautykit gekocht heb en voor drie producten ben ik dus maar € 33 kwijt i.p.v. *The pore fessional (€ 33), Triple-performing-facial-emulsion (€ 33 voor 50.3 ml. ) en The Porefessional Licensen to Blot( €15,50).  Hij is nu te koop bij Douglas.  Los verkrijgbaar en ook als beautykit.

Ik heb ook andere twee producten van Benefit om uit te proberen. Ik ben echt benieuwd. Heb ik jullie ooit verteld dat ik gek ben op dit merk Benefit Costmetics als op Douglas.

Hebben jullie ook grote poriën? Heb je er last van, en hoe ga je er mee om? Gebruik je ook The Porefessional Licensen to Blot?

Please follow and like us: