Maybelline Big Eyes Review.


Maybelline Big Eyes.

Als je in de winkel de display van Maybelline newyork ziet, kan je niet om de Maybelline Big Eyes oogschaduw heen. Wegens de aanwezigheid van dit palet met opvallende kleuren van oogschaduw.

Ik heb al een paar keer om dit product lopen draaien. Maar nu wordt het tijd om deze eens uit te testen. Ik heb voor 02 Luminous Grass met fel groen en geel gekozen. Omdat deze kleur uit mijn comfort zone valt. De 01 Luminous Brown zal me goed staan, dat weet ik zeker. En ondanks dat ik de oranje kleur in het palet erg mooi vind, heb ik toch van dit palet gekozen. Ik wil wel eens iets anders. En ik kan niet ontkennen hoe mooi en opvallend het geel en gras groen in dit palet is zoals je ziet op de foto. Wat een prachtige kleuren Maybelline Big Eyes.

Maybelline Big Eyes.

Prijs: € 12,49 bij Drogisterij Visser.

Maybelline Big Eyes oogschaduw komt in 5 verschillende paletten. Ieder palet bezit 4 verschillende kleurtinten.

01 Luminous Brown: verschillende nude en bruine tinten.

02 Luminous Grass:  bruin, geel, wit en grasgroen. Die heb ik op op de foto in dit review.

03 Luminuous Turguoise: paars, blauw en grijs tinten.

04 Luminous Purple: licht gele en paarse tinten

Ik heb deze Maybelline Big Eyes oogschaduw voor € 12,49 maar je kunt het ook goedkoper op internet kopen everbodycare.com voor € 7,19 en voor nog meer andere interesante make-up.

 

De palet doos is compact en van plastic maar door hoe de oogschaduw wordt ingezet en ingedeeld in het palet maakt het dat het palet er leuk en speelzaam uitziet. Wat een leuk effect geeft. De middelste kleur in de cirkelvorm met de combinatie van het design van de deksel maakt het werk af. Toch voor €12,49 hoopte ik op een iets luxere uitstraling dan een plastic doosje.

Wat een prachtige kleuren, het lijkt op een stuk ruwe stof zo te zien op de foto hierboven. De indeling is ook zeker speels en leuk bedacht. Wel, de kleur combinatie maakt het duidelijk wat voor look je gaat krijgen en dat wordt zeker geen natural. En je hebt uiteindelijk meer kleur nodig om verschillende looks te creëren dan deze 4 die totaal contrasteren qua kleur combinatie. Je kunt wit bruin en geel samen voegen. En dan geel groen en bruin? of misschien wit geel en groen? Is dat wat?

Zie hoe prachtig en gedurft de kleur is. Waarom zeg ik dat? Als je een lichtere huidskleur hebt kan je makkelijk felle kleur hebben. Met een donkere huidskleur moet je maar eerst zien of het goed uitkomt op de huid. Snap je wat ik bedoel? Als je geel en groen op een wit papier schilderd, komt het resultaat heel anders uit dan op bruin papier. Of ben je het hier niet mee eens?

Bij swachten van de kleuren merk ik dat de formule van het product beetje poederig is, maar het pigment is best aanwezig. Wel lichter pigment dan ik verwacht had. Ik moet herhalen om een duidelijke kleur te krijgen op de foto. Weinig gebruik van oogschaduw is leuk, maar met meer gebruik is nog steeds leuk en opvallender. Door de kleur geef het een verfrissend effect van mijn gezicht wat me vrolijk laat uitstralen. Wat niet slecht is, ik ben redelijk tevreden met deze Maybelline Big Eyes oogschaduw. Ondanks dat ik een wat dichtere structuur van het product zou willen zien.

Zie je hoe licht en subtiel de oogschaduw schijnt op mijn huid. Op de foto hierboven zie je de dunne laag kleuren van de oogschaduw op mijn oogleden en juist dat maakt deze Maybelline Big Eyes oogschaduw makkelijk om overdag te dragen omdat het verfrissend en subtiel is. Maar ondanks dat het een subtiel laagje is, behoud het de felle kleur van de oogschaduw nog steeds.

Ik ben blij met hoe ik er uitzie op de foto. Geen vermoeiend gezicht maar stralend tevreden en vrolijk, waar ik hoop dat make-up me ondersteund. Als ik een ander kleur palet had uitgekozen dan kan ik er vandaag minder vrolijk uitzien. Soms heb je zin in een natural  look en soms niet.  Onze stemming bepaalt de kleurkeus en de kleur kan ook onze stemming zeker beïnvloeden. Vandaag gaat het er om dat ik blij ben met Maybelline Big Eyes oogschaduw. Gebruik jij wel eens zo’n opvallende kleur op je ogen?

 

Please follow and like us: Maybelline oogschaduw

,