Manhattan lipstick


Manhattan lipstick

Manhattan lipstick Soms zou ik willen dat ik meer te vertellen heb, en meer kan laten zien, dan een paar foto’s van lipstick. Al ben ik al een tijdje bezig met make-up reviews op mijn blog. Ik kan ik nog steeds geen ontroerend verhaal van lipstick vertellen. Lipstick is gewoon een simpel, toereikend product waarvan ik geloof dat iedere vrouw op deze aardbol ooit een keer in haar leven lipstick heeft gebruikt. Vandaag heb ik Manhattan lipstick.

 

 

 

Manhantan lipstick heb ik gekocht in een DM winkel in Duitsland. Zoals deze Terra Naturi oogschaduw en deze PS Pure Color Lipstick . Door de Zwarte verpakking van de lipstick zal de onwikkelaar denken, laten wij dit maar doen, lekker makkelijk en het kleed af. Met de opdruk van de merknaam, maakt dat de lipstick er stiekem wat leuker uitziet.

Al is hel wel heel lastig om een foto te maken. Het best moeilijk te zien met het blote oog. Maar dat is juist het geheim van het leven. Je zoekt en zal dan pas de schoonheid ontdekken. Dus ik blijf zoeken, voor wat weet ik niet..maar ik blijf zoeken.

 

 Bij deze look gebruik ik Maybelline Nude palette met Averda blush*

 

Omdat ik in het continent leef waar de meeste mensen een lichtere huidskleur hebben heb ik altijd wat nieuws te leren en te ontdekken, ook als het om lipstick gaat. In Thailand wordt alles goed onderzocht en over nagedacht. Het product dat op de markt gelanceerd wordt past meestal, bijna vanzelfsprekend, bij mijn huidskleur.

Hier in Nederland is dat een heel ander verhaal. Ik moet soms even zoeken voor ik de make-up vind die bij me past. ( Dit is waarschijnlijk wat ik zoek, nu weet ik waarvoor) Gelukkig als het om lipstick kleur aankomt heb ik niet te klagen hier. Het is een kwestie van je lichaam en smaak kennen.

Er is genoeg keus. Plum, rood of die diep rode, zacht rode of donker rood, fluweel rood, dat doet me allemaal goed. Al zijn 6 van de tien kleuren die in de winkel liggen niet voor mij weggelegd. Dan nog kan ik er mee leven en kan ik nog steeds vrolijk door het leven hobbelen. Anders kan ik maar beter terug immigreren naar Thailand. Gewoon aanpassen, niet te veel klagen. Wie klaagt moet weg.  Als het op lipstick kleur aankomt hou ik me vaak bij dezelfde kleur. Hier over nadenken is best saai eigenlijk.

Ik wissel alleen het merk af. Dus deze kleur van Manhattan, die heb ik al, zelfs meerdere. Maar als je zalm lekker vind waarom zal je dan voor een lekkerbek kiezen? Dat geldt ook voor lipstick. Deze kleur vind ik mooi, dus dan koop ik het. Blijf gewoon bij waar je je goed bij voelt en wat je mooi vind. Het is jouw geld en het zijn jouw lippen. Is mijn motto.

 

 

De look combineer ik met Terra Naturi oogschaduw ⇑ waar ik zo enthousiast over ben. Eyeliner van en Betty Lou Manizer Bronzer Highlighter

De lipstick heeft een redelijk pigment, het overheerst niet. Ik kan nog steeds de vlekjes zien, of het kleine pigment op mijn lippen, maar je ziet ook genoeg roze kleur ervan. Het voelt zacht aan, hydraterend. Geen matte maar ook geen sheer en glans. Het is gewoon goed en voelt lekker aan, niet te glimmend, dat je het van 3 kilometer verder op al kunt zien. Maar het droogt mijn lippen ook niet uit. Ik ben er blij mee. Ik ben tot nu toe best tevreden over de producten van Manhattan die ik al gereviewd heb, zoals Manhantan oogschaduw* en Manhantan blush. De review over deze twee producten komt nog.

En jullie blijven ook altijd hangen bij dezelfde kleur lipstick? Welke kleur eigenlijk en waarom? En wat vind je van deze Manhanttan lipstick?

Please follow and like us: