Koningsdag.


Koningsdag.

Koningsdag. Net als veel mensen zeg ik nog steeds dat het een koninginnedag is. Ik vind het erg spannend wat vandaag zal brengen. Ik ben dol op vlooienmarkten. Er is zoveel te zien. Het weer dit jaar valt niet mee, ik zelf weet niet eens zeker of ik op pad ga. Het hangt erg van het weer af.

Veel mensen willen graag de wereld redden. Beter doen voor het milieu. Vrijmarkt, vlooienmarkt, rommelmarkt of kringloop. Tweede hands is altijd een van de manieren hiervan. Geen ingewikkeld uitzoeken, welk merk biologisch is, natuurlijke grondstoffen of diertestvrij. Je koopt iets voor een prikkie en je maakt de cycle van recycle compleet.

Ik twijfelde eerst of ik dit artikel online zal zetten op koningdag of toch niet. Toch heb ik er zin in om even bezig te zijn aangezien niets moet, alles mag.

Koningsdag look. De eerste look waar de oranje oogschaduw wordt gebruikt van John G Cosmetics oogschaduw.

 

 

Veel mensen kijken neer op tweede hands…Jakkie tweede hands! Dat is vies. Ben je wel eens uit eten geweest, in een hotel gelogeerd, in de bus of de trein gezeten. Zelf ooit op een openbaar toilet geweest? Is dat bestek nieuw? De badlakens, stoelen in de bus en trein en wat vind je van de wc pot? Nog steeds jakkie? Kun je nog steeds volmondig zeggen “ik gebruik niet graag tweede hands kleding en spullen”

Wat denk je van je partner? Is die eerste hands, tweede hands…of …En jij zelf ? :- ) Prima dat je alleen graag nieuw wil. Wees dan consequent . 😉

 

Tweede look van Mua Spring Break palette.

 

Koningsdag.

Het is de dag dat ik denk aan Thailand, omdat wij ook een koninkrijk monogie hebben. Wij zijn dol op onze koning, en ook niet een beetje. Dus iedere koningsdag zie ik bij bijna iedereen iets oranje dragen en dat vind ik mooi om te zien. Een dag dat wij hetzelfde willen zijn.  Gewoon gezelligheid, feestje en oranje vieren. Hebben jullie plannen voor vandaag de koningsdag?