Wat heb ik bijgeleerd met bloggen deel 2


Wat heb ik bijgeleerd met bloggen deel 2.

Wat heb ik bijgeleerd met bloggen. Dit is wat ik heb gekregen en geleerd in een half jaar tijd blog. Deel 1 lees je hier.

⇒ Doe het eerst voor jezelf. Geldt als veel dingen in leven. Love yourself first, so love your blog first. Voor dat je kunt verwacht dat anderen je blog ook leuk vinden. Als je je eigen blog achterlijk vind dan kan je maar beter stoppen.

Er zijn altijd mensen die je blog niet leuk vinden. Dat mag. Eerlijk is eerlijk, Je vindt zelf ook niet in iedere blog leuk, klopt dat? Ik dus ook niet. Blog voor je eigen plezier en als het moment aanbreekt en blijkt dat andere mensen je blog ook leuk vinden, dan is dat alleen maar mooi. Tenminste er is een persoon die je blog leuk vind en dat ben jij!

⇒ Het sloopt mijn ogen. Ik heb mijn ogen laten laseren maar het lijkt of mijn ogen een stuk achteruit gegaan zijn sinds ik blog… omdat ik fanatiek blog. Heb ik niet gezegd dat het zoooo leuk is dat bloggen!

Zonnebrand, Ik wil graag goed uit blijven zien, het mag wat ouder zijn, maar liever mooi oud, dan lelijk oud. Ik heb niet voor niets artikels over sporten en jong blijven geschreven. Dus ik smeer mij trouw in met mijn zonnebrand voor ik achter de computer ga zitten. eerst gebruikte ik trouw Nivea nu ben ik bezig om Paula’s Choice te gaan uitproberen. Al denk ik veel na over het bedrag dat ik uitgeef aan make-up, maar als het om verzorgingsproducten of zonnebrand gaat heb ik het er voor over.

 

 

 

Open mijn hart. Nee ik heb geen hartproblemen, hoef ook niet gedotterd te worden. 😉 Maar ik leer om mijn hart te openen. Al is er verschil van mening, je kunt elkaar nog wel blijven respecteren. Je hoeft anderen niet onderuit te halen met je mening. Opbouwende mening bestaat ook, en dat probeer ik te gebruiken. Herkenbaar, deze bij jullie? Oneens mag, maar breng het op een iets leukere manier.

Laat je niet gek maken door anderen. Het is maar een artikel. Morgen komt een nieuwe. Doe wat bij je past. Niemand is onmisbaar, al is het wel leuk. Dat is leven. Doe dat! Laat je niet opjagen door je blog. Het is jouw blog. En jij bent belangrijker dan je blog. Vergeet dat niet.

Doe het met plezier! In die zes maanden moest ik even zoeken wat ik wil bloggen. Eerst blogte ik over alles en nog wat, wat ik leuk vind, recepten, sporten, boeken. Maar na 4-5 maanden begon ik te vinden wat ik leuk vind.

Dus ik heb er voor gekozen om meer make-up en verhalen erom heen te maken dan over mijn persoonlijke verhaal. Omdat ik mij er goed bij voel en ik het leuk vind. Al besef ik vaak dat een make-up review heel lastig is om er diepgang in te geven. Het is een objectief verhaal waar je iets beoordeeld. Toch probeer ik een verhaal met inhoud te schrijven.

Alleen maar oogschaduw en lipstick is ook niet alles. Of toch wel. ….hmmm

 

 

 

 

Er zullen genoeg mensen zijn die mijn blog niks vinden, maar zoals ik zeg. Als ik mijn blog maar leuk vind. Dan ben ik nu geslaagd.

Al maak ik reviews van make-up, dat betekend niet dat ik niet een ander leven heb. Alleen laat ik die kant van mijzelf misschien niet zien op mijn blog.

Zoals Sunny vroeg laatst, hoe ga ik alle make-up op maken? Ik weet het ook niet Sunny, dat ik ze ooit opmaak. Maar ik geniet er van. Het is net als je iets verzameld. Je geniet ervan. Al heb je al zoveel. Mensen zeggen vaak tegen elkaar, geniet van het leven. Make-up kopen en hebben is ook een manier van genieten. Misschien begrijpen sommige mensen dat niet echt. Het hoeft ook niet. Je hoeft niet alles te begrijpen. Het is zo als het is. Geniet als het ons is gegund.

Ik zal niet kunnen zeggen of ik over twee jaar nog over lipstick blog. Misschien heb ik genoeg van zoveel swatches of pigmentatie. Of wordt ik nog gekker, 3 keer per dag hierover bloggen. Ik zie het wel. Nu heb ik plezier en ik ben hier gelukkig mee. Daar gaat het om.

De 6 maanden dat ik heb geblogd, wat ik bereik of niet heb bereikt weet ik niet. Maar wat ik volmondig kan zeggen is dat ik gelukkig ben. Echt gelukkig …bedankt voor jullie bezoek en het delen van jullie verhaal op jullie blog of hier op mijn blog. Hopelijk ben ik niet de enige die gelukkig is met de blog, maar jullie ook.

Is dit hier herkenbaar voor jullie? Het kan ook zijn dat jullie er anders over denken. Ik hoor het graag.

 

 

Please follow and like us: