Review: Miss Sporty lipstick BFF.


Review: Miss Sporty lipstick BFF.

Miss Sporty lipstick BFF. Ik kan niet ontkennen dat, terwijl voor veel vrouwen mascara of foundation onmisbaar is, dat voor mij gewoon lipstick is. Al gebruikte ik vroeger niet veel andere make-up, maar daarentegen lipstick wel. Het toverde mijn gezicht van een lelijk eendje naar een minder lelijk eendjes versie.

 

 

Beland in Nederland is het net een paradijs voor vrouwen. Veel make-up is toegankelijker, betaalbaar en er is zoveel keus. Zeker omdat ik nu meer lees wat goed is en wat niet. Natuurlijk kan je daar niet blind op vertrouwen, maar tenminste is het wel iets om mee te beginnen. 

Ik kwam zo vaak een review tegen van dit product toen het net uitkwam dat ik hem gewoon heb gekocht. Maanden heb ik het in mijn bezit en toch gebruik ik het niet vaak genoeg. Keer op keer pak je vaak dezelfde lipstick, maar ik ga hier verandering in brengen. Toegegeven, ik gebruik graag deze tint lipstick.

 

 

Het is geen poespas lipstick, het is gewoon een budgetmerk dat van prima kwaliteit is. De kleur is echt mooi. De formule is niet dik maar wel goed genoeg om mijn donkere lippen te bedekken. Het voelt zacht en hydraterend aan.

Ondanks dat de lipstick niet de hele dag volhoudt. Dat verwacht ik ook niet van deze. Toch heeft de finish een mooi uitstraling en ziet er zeker niet goedkoop uit als de prijs die ik ervoor betaald heb. € 2,99.

Het liefst zou ik alle kleuren van deze lijn willen hebben. Maar dat geldt voor veel merken. Ja een material girl in de material world hè. Wat kan ik er nog meer over zeggen. Hebben, hebben en nog eens hebben. Maar waarom moet ik zoveel? Is een er niet genoeg?

 

 

Review: Miss Sporty lipstick BFF.

Eigenlijk ben ik niet eerlijk geweest. Al zou ik alle kleuren kopen, dan nog zal mij niet alles mooi staan. Dus is het verstandig om er maar 1 of 2 van te hebben waar je wat aan hebt en wat bij mij past.

Ik ben zeker positief over deze Review: Miss Sporty lipstick BFF. Ondanks dat ik het gedurende de dag 3-4 keer moet bijwerken. Het leven is hard werken…dat geldt ook voor budget lipstick en dat weten wij allemaal. En jij? Wat is jouw favoriete kleur lipstick en waarom?