Make up Revolution Vivid Baked Highlighter golden lights


Make up Revolution Vivid Baked Highlighter golden lights.

Make up Revolution Vivid Baked Highlighter golden lights. Ik heb een tijdje geleden een I Heart Chocolate Salted Caramel en I heart Chocolate Pink Fizz gekocht via Makeup revolution.com helemaal vanuit Engeland. Ik zag deze Make up Revolution Vivid Baked Highlighter golden lights.

Al voor €3,79 met mijn knipoog te verleiden. Al heb ik meer dan wat ik kan opmaken, toch heb ik mij een beetje laten verleiden door het product. Aaach waarom ook weer niet, het is toch geen geld. Dus heb ik de hightlighter toch maar besteld.

 

 

Ik vind de hightlight bronzer van The Balm Bronzer Highlighter Betty-Lou Manizer echt geweldig al kan ik niet ontkennen dat de kleur is vrij bruin is. Deze is duidelijk wit. Net iets anders. En anders is wat ik zoek! Waarom zal ik keer op keer dezelfde kleur producten willen kopen?

Wat zijn de ingrediënten van Make up Revolution Vivid Baked Highlighter golden lights:

Mica, Talc, Dimethicone, Nylon12, Magnesiumaluminum Silicat, Phenoxyethano, Propylparaben.

Ik heb geen wetenschappelijke achtergrond, al besef ik dat veel mensen moeilijk doen over producten waar paraben in zitten. Ik denk dat je wel zal moeten opletten als je er allergisch voor bent, maar als je huid er goed op reageert dan heb je mazzel.

 

 

Het komt in drie verschillende kleuren:

⇒ Golden Lights ( die heb ik)

⇒ Peach Lights

⇒ Pink lights

 

 

Hoe ervaar ik het:

De verpakking is simpel zoals jullie op de foto’s kunnen zien, maar zeker niet lelijk.

Al geeft het product wat rommel in de pan, ik heb er geen last van als ik het op mijn gezicht gebruik. Geen last van fall out. Het pigment is geweldig. De kleur is wit, met een tintje goud er in verborgen, die je pas ziet als je swatched en helemaal als je begint te smeren.

Het is makkelijk te blenden. Je gebruikt heel weinig. Met of zonder bronzer of blush is het nog steeds een prima product om je gezicht in de spotlights te zetten. Het valt echt op. Heftig of subtiel is allebei mogelijk. Ik ben er fan van. Echt schitterend dit.

 

 

Het is een compact poeder hightlighter waar je veel inhoud krijgt voor weinig geld. Het is zuinig in gebruik dus je hebt niet veel nodig.

Als je op zoek bent naar een betaalbare kwaliteit highlighter raad ik deze zeker aan. Ik ga hem ook vanaf nu vaker gebruiken om mijn gezicht helemaal uit te laten blinken. Deze oppepper heb ik zeker nodig op dit moment. A little highlighter can’t hurt. Right?