Catrice Velvet Foundation


Catrice Velvet Foundation.

De foundation is een belangrijke basis bij het opmaken. Er zijn zoveel soorten, merken van foundation. Ik zal wel foundation blijven uitproberen en er zullen ook altijd nieuwe uitvindingen van foundations op de markt blijven komen. Vandaag review ik Catrice Velvet Foundation.

Wat ik leuk van Catrice vind is dat het een proefdier vrij product is, wat super fijn voor een betaalbaar cosmetica merk. Ik heb deze foundation al een tijdje in mijn bezit. Maar nu pas doe ik een review en wat ik ook net ondekt heb dat deze Catrice Velvet Finish Foundation gaat uit het assortiment van Catrice in de komende tijd. Wat jammer of niet, dat zullen we zien, na het uitproberen van de Catrice Velvet Finish Foundation.

 

Catrice Velvet Foundation.

Prijs: 7,99 en komt in 4 tinten:

⇒ 010 licht Velvet.

⇒ 020 Natural Velvet.

⇒ 030 Sand Velvet.

⇒ 040 Honey Velvet.

Waar ik super blij mee ben is dat SPF dat in het product zit. Ik kan er niets aan doen, ik ben nou eenmaal gek op sunscreen. Omdat de belangrijkste factor voor huidveroudering komt door de zon. Dat betekent hoe wij onze huid goed beschermen tegen de zon, hoe beter dit  is voor onze huid. De foundation fles is compact en best klein, en is makkelijk mee te nemen en in de hand vast te houden. Ik persoonlijk hou er niet van hoe hij er uit ziet. Misschien vind ik hem te klein en te druk met al die lettertjes. De prijs is niet echt goedkoop voor een kleine fles foundation.

 

 

 

Wat zegt Catrice: Velvet Finish Foundation combineert technologie en verzorging voor een direct en fris effect: hydraterend hyaluronzuur en een herstellende formule met vitamine E en B5, allantoïne en SPF 30. Het optische lift effect garandeert een egale huid en minder zichtbare fijne lijntjes.
Wat mij opvalt is dat Catrice: Velvet Foundation  maar 4 kleur heeft, dat betekent dat niet iedereen een kleur zal vinden die bij haar huidskleur past.

De foundation is dik en crèmig, hij droog heel snel op, dat betekent dat je heel snel moeten zijn met het uitsmeren van de foundation. Dat vind ik al een min punt. Het komt cakelijk, poederig over en mijn gezicht is erg droog na gebruik.  De geur mag wat lekkerder als het aan mij ligt en ik heb een pluizige huid van deze foundation. Maar laten mixen van gezichtsolie helpt het om het poederig effect weg te halen.

Ik gebruikte 030 Sand Velvet kleur welke duidelijk te licht voor mij was. Hij maakt mijn gezicht rossig. Het is vaker dat als je in winkel foundation probeert, de kleur in werkelijkheid heel anders valt.

Omdat in de winkel het licht de kleur manipuleert. Je kunt beter even naar buiten lopen om de kleur in echt licht te controleren. Ik heb het gedaan, toch grijp ik nog steeds mis.  Ik denk als je echt een vette huid hebt, maak je waarschijnlijk meer kans dan ik. Helaas dat zal ik nooit komen te weten.

 

 

 

Ik gebruik oogschaduw van Maybelline Big Eyes  en lipstick van Maybelline Color Drama Lipstick bij deze look.

Al Catrice Velvet Foundation niet eens bij me past. Toch grappig dat mijn gezicht doet opvrolijken na het gebruik van de foundation . De foundation is te rosse en te licht voor mijn huidskleur, dat is duidelijk. De Catrice Velvet Finish Foundation is geen foundation voor de droge huid. En zeker geen foundation voor mij. Na een halve dag de Catrice Velvet Foundation te hebben gebruikt blijft de foundation wel goed zitten, alleen je gezicht wordt er niet echt mooier van.

Als het product niet bij mij past betekent niet dat het niet bij jou kan passen. Er zijn genoeg producten van dit merk die erg goed zijn

Dat de Catrice Velvet Foundation. uit het assortiment gaat, daar kom ik pas later achter. Ik hoop dat Catrice nog veel meer foundation op de markt uitbrengt dat geschikt is voor iedere huidskleur en huidstype is. Het merk biedt toch veel mogelijkheden en een leuke prijs waar veel mensen kunnen bereikt en vooroorloven. Daardoor zal ik ook dankbaar zijn. Eigenlijk voor welke cosmetic merk er ook is. Wat vinden jullie van deze foundation?

Lees ook: Catrice Nude Illusion Foundation, Maybelline Fit Me Foundation, Nude Sensation Bourjois Foundation.