Biomed Lushes Lashes.


Biomed Lushes Lashes.

Biomed Lushes Lashes. Ik heb al vier producten van biomed gereviewd. Biomed Forget Your Age CreamForget Your Age Serum, Pure detox Mask. Allemaal positieve ervaringen, Peel Me Up reageerde eerst wat heftig, maar uiteindelijk is dat ook goed gekomen. Ik ben fan van dit merk.

Veel bloggers hebben ook een review van hun producten gemaakt. De meningen zijn wisselend, de een ziet niet veel verschil en de ander, zoals ik, wel. Iedereen ervaart het anders natuurlijk. Vandaag wil ik Biomed Lushes Lashes gaan reviewen. Ik heb eerder geschreven waar Biomed Organic Medical Skin Care voor staat, maar vind het niet erg om het nog een keer door jullie te laten lezen.

Deze uiterlijke verschijning van Biomed Lushes Lashes vind ik erg mooi in zilver. De vorm die wij gewend zijn met onze mascara verpakking lijkt, met klein dun kwastje heel makkelijk te gebruiken om de serum aan te brengen op onze wimpers. Ik heb biomed Lushes Lashes ongeveer twee maanden getest. En ben erg verbaast over het resultaat. Mijn wimpers worden opmerkelijk en zichtbaar langer, iedere dag.

 

 

Ik heb wel eens een review van andere bloggers gelezen die ervaren dat de producten niet werken. Dan heb ik ook vraag. Waarom bij de ene persoon wel en bij de andere niet? Nu vind ik het wel jammer dat ik niet voor Beautiful Brow serum heb gekozen. Na de ervaring met Biomed Lushes Lashes ben ik erg benieuwd hoe Beautiful Brow serum is. En nog een paar andere producten van dit merk.

De productlijn komt oorspronkelijk uit Duitsland. Biomed is een biologische medische huidverzorging:

⇒ Klinisch getest

⇒ Dermatologisch getest

⇒ 99% natuurlijk

⇒ Gebruikt reguliere, natuurlijke parfums Ook voor de gevoelige huid omdat:

⇒ Geen parabenen

⇒ geen phenoxyethanol

⇒ Geen synthetisch parfum

⇒ Niet getest op dieren Biomed Lushes Lashes: Klinische testen hebben een groei van 72+% laten zien van lengte en dichtheid van de wimpers in  slechts 42 dagen.

 

 

Biomed Lushes Lashes ingrediënten:

AQUA, GLYCERIN, BORIC ACID, SODIUM CHLORIDE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM BORATE, DISODIUM EDTA, BENZOIC ACID, SODIUM BENZOATE, MYRISTOYL PENTAPEPTIDE-17, TROPOLONE

 

Biomed Lushes Lashes wordt gebruikt bij gevoelige plekken als het ogen gebied. Ik geef toe dat ik ook beetje bang en benieuwd was hoe mijn ogen zouden reageren aangezien ik snel een gevoelige reactie krijg. Een enkele keer had ik per ongeluk (echt ik zweer het dat het per ongeluk was) het piepkleine kwastje tegen mijn huid rond rond de wimpers geraakt. Ik dacht “Nee hé” dit gaat niet goed. Gelukkig was er niets aan de hand. Geen irritatie of prikkend gevoel op en rond mijn ogen. Dat was erg aangenaam en gaf een vertrouwd gevoel in het product.

 

Sommige wipes of reinigingsproducten zorgen nog meer voor een prikgevoel. Van deze biomed Lushes Lashes had ik totaal geen last. Niet eens een klein beetje. Alleen de schrikreactie van mijzelf. Daar had ik het meeste last van. 😉  Ik weet het, het is niet altijd makkelijk om mij te zijn.  Ik ben erg enthousiast over deze producten. Na gebruik van Biomed lush lash merk ik ook dat het gebruiken van masacara een stuk aangenamer en makkelijker is omdat ik een stuk langere wimpers heb. Ik ben onder de indruk.

Als je op zoek bent naar een optie om langere wimpers te hebben i.p.v. je mascara, dit product Biomed lush lash raad ik zeker aan. Al is het niet echt goedkoop € 49,95. Wel, met een paar dure masacara’s ben je dit bedrag ook waarschijnlijk kwijt en hier krijg je echt langere wimpers van. Als lange wimpers echt belangrijk voor je zijn, dan is dit het waard om in te investeren.

 

 

Ik denk dat veel mensen sceptisch zijn over dit soort van producten. Dat was ik ook eerst voor ik het zelf had gebruikt. Ik zeg niet dat de producten werken omdat ik ze gratis heb ontvangen, maar omdat het echt bij mij werkt. Toen ik de producten mocht uitkiezen heb ik deze gekozen omdat ik denk dat voor veel Nederlandse vrouwen mascara een onmisbaar item is. Daarom lijkt mij deze Biomed Lushes Lashes een erg interessant product.

Dit is mijn ervaring, kopen of niet, dat laat ik aan jullie over. Biomed Lushes Lashes is ook nog eens een biologisch product dat niet op dieren is getest. Je ogen worden mooier en geen dier hoeft te lijden van je schoonheid, wat wil je nog meer. Te koop via Viata.nl  Of Biomedorganics.de en bezoek Facebook van Biomed.