W7 In The Night Palette.


W7 In The Night Palette.

W7 In The Night Palette. Smokey Shades Eye Colour Palette. Wat een prachtig W7 in the night, paars palet, leuke kleur blik.

De eerste indruk van dit W7 in the night smokey shades eye colour palette. Tot nu toe heeft w7 al 5 verschillende palets. In dit blog zal ik 4 paletts zal gaan reviewen. De kleur van dit paarse doosje is het opvallendst van alle 5 palets van W7. Het is mooi paars dat precies past bij de omschrijving van in the night. De kleuren tinten in dit palet brengen mij nog in twijfel of ze bij me gaan passen. Maar ik heb gewoon een zwak door de mooie doos zodat ik dit palet niet kon laten liggen. Als je oogschaduw koopt, waar let je dan op? Ik kan er niets aan doen om me aangetrokken te voelen door het uiterlijk van dit W7 in the night palet. Ieder zijn eigen zwak.

Wat mij meteen opvalt is dat dit palet echt verschillende tinten kleuren bied. Je hebt hier beetje van alles en nog wat. Van nude, grijs, paars, rose en bruin inclusief taupé tinten. het is geen mat, alleen maar met wat meer en wat minder glans. Ondanks dat ik al die kleuren bij elkaar in een palet wat rommelig vind heeft het toch zijn charme. Want van al die verschillende tinten onderbouw kan je zeker verschillende looks creëren om in het nachtleven door te halen. Wel moet je de kleuren een beetje leuk vinden. Ik zie al de kleur die mij zal staan en zeker niet zal staan. Ik ben benieuwd.

W7 In The Night Palette bestaat uit 12 kleuren:

Dusty

Wonderland

Summer

Atlanta

Abracadabra

Top Hat

Razzamataz

Lady Luk

Laura E

Party pooper

Gate Crash

Bologna

En mijn favoriete kleur is: Wonderland en Top Hat.

Als ik ga swatches vind ik de kleurintensiteit van dit palet minder dan het W7 in the buff palet. De oogschaduw is wat meer glinsterend ook. Wat logisch lijkt als dit palet voor avond bedoelt is.

Als je meer intensiteit van de oogschaduw wilt hebben, kun je ook oogschaduw basis eerst gebruiken. Die heb ik hier niet gebruikt. Ik hou van subtiel. Het is wat minder intens qua kleur vergelijking met W7 in the buff palet. Maar de paarse kleur valt niet tegen. Meestal staan koude tinten mij niet zo. Toch vind ik deze kleur niet verkeerd bij me. Al vind ik de kwaliteit wat minder met dit palet. Maar de verpakking is zo schattig dat me dat niet kan schelen. Ik heb hem gekocht en zal er af en toe zeker van gaan genieten en gebruiken als ik uit ga.

Ik heb opnieuw de make-up geprobeerd een paar dagen later. Ik heb echt geprobeerd om meer oogschaduw op te doen om duidelijker pigment resultaat te boeken, zelfs met oogschaduw basis en een natte kwast. Op de laatste foto. En dit is de resultaat. Het pigment is zeker wat duidelijker te zien.

En de kleur is prachtig maar dan gebruik ik er ook flink wat van.Na dit twee keer geprobeerd te hebben is het duidelijk voor me dat dit palet beter in de avonduren te gebruiken is. Want overdag valt de kleur toch echt veel te zwaar op. En ik hou er niet van om op te vallen. Met mijn buitenlandse uiterlijk val ik al genoeg op hier in Nederland.

Lijkt dit palet je wel wat?

 

Please follow and like us: W7 oogschaduw

,