Review: Syoss Keratine Primer Oil In Cream Repair Mask.


Syoss  Keratine Primer Oil In Cream Repair Mask.

Syoss  Keratine Primer Oil In Cream Repair Mask. Vandaag review ik dit professionele kapsalon masker. Iedere keer een haarmasker kopen geeft mij altijd nieuwe hoop.

Uitdrogen van mijn haar is wat ik al jaren als een probleem zie. Al geef ik meer aan dure producten uit als het om haarproducten gaat. Het lijkt alsof de zoektocht naar een goede shampoo, conditioner haarmasker/haarserum oneindig en onophoudelijk is.

Terwijl het doel simpel is. Ik wil een product waardoor mijn haar niet uitdroogt of droog lijkt. Er gezond uitziet en zacht is. Al zijn er genoeg producten die mij bevallen, het lijkt, na een tijdje gebruik van het product, dat alles weer terugkomt op dezelfde weg. Mijn haar is weer droog en futloos.

De laatste jaren ben ik dol op Kruidvat geworden met hun aanbiedingen. Alle merken lijken mee te doen met stuntprijzen. Niet zolang geleden hebben alle haarmaskers van Kruidvat 50% korting. Een mooie kans om nieuwe
producten uit te proberen, en geloof mij, er zitten ook missers tussen.

 

Het haarproduct dat ik vandaag review, we zullen zien of het een topper of een misser is. Syoss  Keratine Primer Oil In Cream Repair Mask  kost € 7,99 (en de prijs door de helft, dat heb ik betaald).

Syoss  Keratine Primer Oil In Cream Repair Mask.

⇒ Directe keratine-boost voor 100% kracht en structureel herstel diep in de haar cel.

⇒ Maakt de haarvezel direct glad, voor 100% soepelheid zonder te verzwaren.

⇒ Intense voeding voor 100% glans.

⇒ Aanbrengen in vochtig haar en direct uitspoelen. 

Ik laat het ongeveer een minuut in mijn haar zitten na het wassen met shampoo van hetzelfde merk. Ik voel meteen het verschil, ik voel dat het masker toch echt iets doet voor mijn haar.

Meestal, een paar dagen na het wassen, ziet mijn haar er al weer droog uit. Deze keer niet. Met dit Syoss  Keratine Primer Oil In Cream Repair Mask voelt mijn haar gezond en vochtig. Zeker niet uitgedroogd.

Ondanks dat ik nog niet zo lang geleden mijn haar heb geverfd. Verven is niet altijd best voor de conditie van het haar.

Na gebruik van het masker voelt het haar zacht, stevig en dik aan. Niet meer een futloos gevoel. Al ben ik nog steeds bezig met haar styling producten of een haar apparaat om extra volume, vorm en model in te brengen.

Erg enthousiast en dolblij ben ik met dit masker. 3 extra inslaan, dat heb ik al gedaan. Waarom maar 3? Omdat er in het hele schap nog maar 3 over waren. Wie weet, na een paar maanden gebruik veranderd misschien mijn gedachte. Voorlopig zo ver zo goed. En ik kan nog een tijdje genieten.

Heb je dit masker van Syoss  Keratine Primer Oil In Cream Repair Mask. ooit geprobeerd? Wat is jouw favoriete haar masker? Ik ben benieuwd.