MUA Romantic Efelorescence palette.


MUA Romantic Efelorescence palette.

MUA Romantic Efelorescence palette. Ik heb MUA Spring Break palette al gereviewd, nu is van MUA de Romantic Efelorescence palette aan de beurt. Yin en Yang palette. De een is zwart en de ander is wit. Erg jammer dat Makeup Revolution niet bij mij in de buurt is. Op deze manier koop ik wel minder van het merk maar als ik wat koop geeft dat wel een uitzonderlijk gevoel.

 

 

 

MUA is de afkorting van Make Up Academy. Ik vind vaak de cosmetica bedrijfsnamen allemaal zo leuk. Make Up Academy, Make Up Revolution, Make Up Studio en Physolophy, oke. de laatste is meer een verzorgingsproduct. Maar het zijn best leuke namen, vinden jullie niet?

Ik vind dat de kleur van het palette wel overeen komt in dezelfde richting, paars, taupe, zilver en bruin. Er zijn wel matte kleuren met wat glitter, de ene kleur heeft wat meer en de ander wat minder shimmer plus een metallic. Al zijn er geen knallende opvallende kleuren. Je kan veel met dit palet.

 

 

 

 

 

 

Mijn favorieten kleuren zijn Magnet, Flery en Captivate.

 

 

 

De kleuren zijn prachtig, rustig en dragelijk, zeker in de winterperiode. Omdat ik een paar dagen geleden een zilveren oogschaduw van I heart make up death by chocolate en een bruine van MUA Spring Break palette al gebruikte, kies ik vandaag voor een paarse tint met een beetje zilver.

 

 

 

Shimmer heeft meer pigment dan matte kleuren. Wel zijn ze allebei makkelijk met blenden. De kleur blijf zeker 3-4 uur goed zitten.

 

 

 

 

Vroeger zou ik niet zo gauw paars op mijn ogen schilderen. Ik ben blij dat ik dat nu geprobeerd heb, want het misstaat me zeker niet. Dat is het leuke van bloggen, je probeert toch allerlei kleuren uit die je normaal gesproken niet zo snel zou doen.

Ik hoop dat jullie nog niet verveelt zijn met mijn experimenteren met make-up, want ik lees graag jullie commentaren. Bedankt voor het langskomen, graag tot de volgende keer. Dragen jullie wel eens paarse oogschaduw zoals deze?

Hebben jullie mijn blogpost van gister al gelezen over blog norm.

 

Please follow and like us: