RoC complete lift Highly Norishing Lifting Cream SPF 20


RoC complete lift Highly Norishing Lifting Cream SPF 20.

RoC complete lift Highly Norishing Lifting Cream SPF 20. Wie kent RoC niet? Als je naar de apotheek gaat zie je talloze RoC in veel variaties staan. Op de een of andere manier heb ik snel vertrouwen in Medical Skincare. En je hoeft er maar een keer een goed bericht over te horen, dan ben je al snel nieuwsgierig

 

RoC wilde ik al lang, graag proberen. Nu is de gelegenheid dat ik mijn ervaring hier deel. Ik heb meer van dit merk, dat komt allemaal aan de beurt met een review. RoC complete lift Highly Norishing Lifting Cream SPF 20, SPF trekt altijd aandacht liefst met een zo hoog mogelijke factor.

 

De verpakking komt in een rode doos, lekker opvallend. Dan een glazen pot met rood deksel, zilveren en rode letters, wat ik best wel redelijk leuk vind. Het feit dat hij in een pot i.p.v. een pompfles komt, vind ik niet echt erg hygiënisch gesproken. Het was wel makkelijker geweest. Ik was altijd mijn handen en gezicht voor ik welke crème dan ook gebruik, dus zo onhygiënisch zal het ook weer niet zijn. Jullie toch ook? Eerst hand wassen!

 

 

Wat zegt RoC :

⇒ Liftende intensief voedende Dagcreme SPF30.

⇒ RoC Technologie: Dubbele werking tegen huidverslapping.

⇒ THPE (Telrahydoxypropyl Ethylenediamine) doet de cellen samentrekken voor meetbaar lift/effect. (Test in vitro Cosmetisch lifting effect van 7 uur, klinische evaluatie na 8 weken, 39 vrouwen)

⇒ Een natuurlijk Extract van Bugrane, stimuleert de productie van elastine wat helpt bij het bereiken van een blijvend lift/effect. (Test in vitro Cosmetisch lifting effect van 7 uur, klinische evaluatie na 8 weken, 39 vrouwen) 

De intensief voedende formule is verrijkt met essenteé voedingsstoffen. De lichte textuur, beschermt uw huid tegen de dagelijkse aanvallen, dankzij de UVA/UVB filters.

Resultaten: Bij dagelijks gebruik wordt uw huid intens gevoed. Ze voelt zacht en comfortabel aan. Rimpels zijn merkbaar verminderd, uw huid ziet er zichtbaar gelift uit en uw gezichtscontour lijkt wel een nieuwe vorm te hebben gekregen.

Gebruik: ´s Morgen aanbrengen op gelaat en hals. Tevens een perfecte basis voor make/up.

 

 

 

RoC complete lift Highly Norishing Lifting Cream SPF 20. Prijs: € 23,30 Leeftijd: vanaf 45 jaar. Oeps.. ik moet nog een paar wachten.

De crème is niet superdik of plakkerig. Het trekt echt snel in de huid en wordt heel goed opgenomen. Het geeft geen vet gevoel en laat geen glimmend gezicht achter. Je voelt het echt hydrateren.

Daar moet ik wel aan wennen want ik heb genoeg crèmes of serum waar ik de hele tijd het gevoel heb dat er iets op mijn gezicht zit. Maar deze niet. Alleen als ik mijn gezicht aanraak, dan merk ik wel het zachte en verzorgende gevoel.

Ik gebruik overdag geen extra zonnebrand in de winter en omdat hij al SPF20 heeft en er niet veel zon is, vind ik het goed zo. Tenzij de dag dat er echt sterke zon is of als de zomer aankomt, dan zal ik wel een extra factor zonnebrand gebruiken. Dat is wat ik altijd hoop op alle dag crèmes, een hoge SPF factor.

 

 

 

 

 

Wat Anti rimpel betreft, ik voel wel dat bij langdurig gebruik van deze RoC Complete Lift mijn poriën een klein en een oppeppend gezicht krijg, zeker meteen na het gebruik. Maar dat betekent dat ik het wel continue moet blijven gebruiken.

Na het douchen opsmeren lijken de lijnen idd minder diep, maar om te zeggen dat het rimpels bestrijd, dat is niet wat ik ervaar, maar dat belooft het product ook niet. Het is precies zoals RoC belooft “Rimpels zijn merkbaar verminderd”

 

 

VOOR gebruik van ROC                            en                             NA gebruikt van ROC

 

Goede creme. Ik ben tevreden over het product, zeker omdat ik geen rode plekken krijg als ik dit product gebruik, wat ik wel soms krijg van andere dag crèmes.

Hebben jullie ook ervaring met RoC complete lift Highly Norishing Lifting Cream SPF 20 wat ik vandaag heb gereviewd of misschien andere producten van de lijn van RoC? Ik ben benieuwd naar jullie ervaring.

 

 

Please follow and like us: