Reviwe: Nude Sensation Bourjois


Nude Sensation Bourjois Foundation.

Ik kwam dit merk tegen bij etos, eerst wilde ik voor Maybelline Dream Matte Mousse gaan omdat ik daar veel goede berichten over hoorde van iemand die ook droge huid heeft.

Tot mijn teleurstelling blijkt Maybelline Dream Matte Mousse minder goed te bevallen dan ik had gewild. Het voelt droog en pluizig aan. Dus heb ik toch dit Nude Sensation Bourjois maar uitgeprobeerd in de winkel en geweldig, het voelde goed aan. Ik heb hem bij Visser gekocht. De kleur is nog net te licht voor mijn huid.

Maar ik heb nu al beetje opgegeven dat het mij niet zal lukken om een goedkopere foundation te vinden die meteen bij mijn tint pas. Tenzij ik een duurder merk koop.

prijs : 13,49

kleur :41 Nude Clair Fair Nude

 

 

De Nude Sensation Bourjois foundation komt in vier verschillende kleuren. Het is zo jammer want ik kan geen kleur vinden die precies mijn huid kleur past. Dus ik heb hem beetje gemixed met een andere donkerder tint foundation om een dezelfde tint van mijn huid te creeën. En het is gelukt. De foundation voelt ook voedend, hydraterend, aan. Heerlijk spul is het.

Dit is nu zeker een van mijn favorieten. Als je op zoek bent voor een lekkere foundation voor de droge huid, geef Nude Sensation Bourjois een kans. En ik vind dat hij ruikt ook, lekker bloemerig en zoetig, wat je haast niet meer hebt tegenwoordig met foundation. Maar of iedereen het bevalt is de vraag, want het is best een aanwezige geur.

 

 

Zo is mijn blote gezicht, ziet er nog een beetje rose uit en op de foto beneden kan ik weer gelukkig lachen omdat de kleur van mijn gezicht past bij mijn hals.

Wat je met make-up kunt bereiken? Zie je hier het resultaat. En als vrouw heb je een goede dag of slechte dag met je huid. Hoe veel, hoe weinig heb je geslapen? Even stress of geen stress? Gevoelens van binnen stralen vaak ook naar buiten uit. Daarom is het belangrijk om je van binnen lekker te voelen. Met make-up kunnen we ons mooier maken maar als wij steeds achter dat masker zitten, wat heeft het dat nou voor zin?

 

 

Daarom probeer ik mijn leven in alle aspecten aan te passen, met gezond eten, sporten en goed voor mijn uiterlijk te zorgen. De ene dag lukt het beter dan andere dag. Toch blijf ik het proberen. Maar als je gelukkig bent met wie je bent, dan is het ook prima. Hou dat zo.

Bij mij is het wisselend zoals ik zeg. Soms ben ik gelukkig, soms niet. Maar ik wil altijd een betere versie van mijzelf. Niet omdat ik niet gelukkig of onzeker ben. Puur omdat mijn best nou eenmaal gewoon in mijn karakter zit. Iedereen moeten doen waar ze zin in hebben. Toch?

 

 

Ik maak me niet altijd op, omdat ik ook blij ben met mezelf zonder make-up. Al kan ik toe geven dat, als je op een bepaalde leeftijd komt zoals ik, make-up een mooie ondersteuning kan geven aan je uitstraling. Als het niet te veel is. Alles met mate. Zo denk ik er over.

Hoe kijk je tegen opmaken aan? Ben gewoon nieuwsgierig.

 

 

Please follow and like us: