Review Purity Scrub crème van Dr Van Der Hoog.


Review Purity scrub crème van Dr. Van Der Hoog.

Review: Purity scrub crème van Dr. Van Der Hoog.  100 % Zeepvrij en is geschikt voor alle huidtypen. Met behulp van de eigenschappen van Grapefruit- en limoen-extract.

Tegenwoordig wij zijn zo druk bezig met ons leven dat wij niet moeten vergeten om goed voor onszelf te zorgen. Het maakt niet uit welke leeftijd je in zit. 20+ of 40+ Al bereik je er misschien niet veel mee, toch kun je het proberen. Zwaartekracht zullen wij niet kunnen tegenhouden, maar aan de andere kant. het hoeft ook niet allemaal zo strak en jeugdig. Het gaat ook over hoe je jezelf niet vergeet en van je zelf houd en goed voor jezelf zorgt.

 

Let’s tweet:

Keep calm and scrub on. Click To Tweet

 

Al kom ik veel mooie verzorgingsproducten tegen, ik kan het niet laten om nieuwe uit te proberen. Zeker omdat ik de laatste tijd vaak een puistje heb. Dan kan het zeker geen kwaad om extra aandacht te besteden aan mijn gezicht, mijn gezicht te kalmeren en vandaag met een middel van Scrub crème zoals deze Purity scrub crème van Dr. Van Der Hoog.

 

 

De structuur van deze voelt zacht, glad en dun aan en beetje zanderig. Zoals stukjes fijn zand in de crème, maar eigenlijk zijn het stukjes van amandel die in de scrub zitten. Hoe moet ik deze crème gebruiken. Een dunne laag zacht inmasseren op mijn gezicht zoals in de omschrijving staat.

 

Wat zegt  Purity Scrubcrème van Dr Van Der Hoog zelf.

“Deze heerlijk scrub crème verwijdert overtollig talg en bevordert de aanmaak van nieuwe huidcellen. Het resultaat? Een zachte, frisse en stralende huid!”

 

 

Hoe ik het ervaar:

Het voelt koel aan bij de scrub crème. Hebben jullie ooit tijger balsem gebruikt? Dat gevoel, maar niet zo sterk zoals je bij balsem ervaart. Het gevoel komt en gaat en blijft heen en weer terug komen zolang ik de crème op mijn gezicht laat zitten. Zoals in de beschrijving heb ik zachtjes met mijn ring en pinkvinger toppen mijn gezicht zacht in rondjes gemasseerd. Waarom deze twee vingers? Omdat ik zo zacht mogelijk met mijn gezicht wil omgaan en dat gaat het beste met deze twee vingers.

Door twee minuten te blijven masseren denk ik dat dit proces is om de dode huidcellen weg te halen uit mijn gezicht. Massage helpt ook met de doorbloeding rondom mijn gezicht. Met de scrub laat je gevoelige plekjes, zoals rond je ogen en lippen altijd vrij.

Het resultaat is:

Dat mijn huid zeker stralend, zacht en hydraterend voelt na het gebruik. Ik kan niet met mijn ogen letterlijk zien of de dode huidcelgedeeltes ook worden aangepakt. Maar mijn gezicht blijft zo gehydrateerd dat ik geen dag crème hoef niet te gebruiken na de scrub. Maar dat gaat nooit gebeuren natuurlijk omdat ik een abonnement heb met dag en nacht crème. Dus ik blijf trouw smeren, ongeacht de omstandigheid.

 

 

Mijn gezicht voelt fris aan,  de sproetjes en puistjes ⇓ kan ik  niets aan doen. Dat heb je als je jong bent hé. hihi  😉

 

Let’s tweet:

You can’t buy Happiness, but you can always buy a good scrub. Click To Tweet

 

Ondanks mijn gevoelige huid heb ik ook geen last van onrustige, irritatie of rode plekken door het product. Juist kalmeert de scrub mijn gezicht de licht rode plekken worden er minder zichtbaar van.

Binnenkort ga ik ook face-wash, een 2-fase reinigingslotion voor het gezicht en ogen van Dr. Van Der Hoog reviewen.

Purity scrub crème van Dr. Van Der Hoog doet wij het belooft. Zeepvrije en milde reinigings-scrub. Ik ben voor dit product. Het ruikt ook nog lekker klinisch en schoon. Purity scrub crème van Dr. Van Der Hoog. Prijs € 8,99, te koop bij verschillende drogisterijen en ook hier: Dr. van Der Hoog.nl

Please follow and like us: