Review: Larome 21F Lancome Miracle D-Shop


Review: Larome 21F Lancome Miracle D-Shop.

Review: Larome 21F Lancome Miracle D-Shop. Ik heb al eerder van Larome Paris Parfum een review gemaakt (Larome 46F Pure Poison, 44 F , The one- Dolce & Gabbana, 40 F Amor Amor –Cacharel en 23 F Allure ). Lees hier.  Jullie zullen misschien denken, wat krijgen we nou? Weer een Larome Paris Parfum? Daar hebben jullie ook gelijk in. Parfum geur is net als lipstick, Hoe vaak lees je niet een review van MAC lipstick alleen omdat er een andere kleur is? En waarom zou dat niet kunnen met parfum in een andere geur?

Ik ga vandaag van een dupe van Miracle Lancôme, een van mijn favoriete Parfums, een review maken.

Een originele, 50 ml. Flacon, van Miracle Lancôme kost € 85,05 bij de parfumerie, of je kunt het ook via een online website voor iets minder kopen.

Voor Larome:

50 ml. betaal je € 22,50

100 ml. betaal je € 27,50

 

Ik ben dol op een echte Miracle van Lancôme, dat zal nooit veranderen laten we wel zijn.

Dit zegt Miracle Lancôme: ” Miracle is een levendig en stralend parfum, zoals het ochtendgloren van een nieuwe dag, een verrassende en aangename samensmelting van lychee en fresia.

De kruidige middennoot wordt gekenmerkt door magnolia, jasmijn, gember en peper. De warme basisnoot van deze Lancôme geur prikkelt uw zintuigen met een sensuele sluier van amber en muskus.” Zo wordt het omschreven.

 

 

 

Review: Larome 21F Lancome Miracle D-Shop.

Ik zal niet echt kunnen bevestigen dat Larome Paris Parfum precies deze ingrediënten heeft gebruikt. Dit is wat Larome zegt:

“Er worden parfums verkocht van verschillende bekende merken, gemaakt door Larome Paris! Net zo goed als de originele merken, alleen stukken goedkoper!

Larome Paris parfum maakt gebruik van dezelfde grondstoffen als de ontwerpers van de bekende merken, de parfums zijn gebaseerd op hetzelfde recept, hierdoor is de geur nagenoeg gelijk!

“Dus dan ga ik er van uit dat het zo is. Technisch gezien heb ik geen verstand van parfum maken. Maar aangezien ik zelf Larome heb getest in het verleden, lees mijn ervaring hier Heb ik mijzelf al overtuigd hoe lekker en goed Larome is vergeleken met een origineel merk.

 

 

 

Ik gebruik zelf al jaren Miracle Lancome en hij is ook bijna op zoals jullie zien ⇑ . Dus fijn dat ik Miracle geur van Larome Paris mocht ontvangen om te reviewen. Ondertussen ga ik hem zelf natuurlijk ook met plezier gebruiken.

Waarom vind ik deze geur zo lekker? En echt, moet ik Larome weer even op mijn pols sprayen om hier te kunnen omschrijven waarom ik deze geur zo lekker vind? Het is gewoon authentiek van de echte.

Ik houd van deze geur omdat hij bloemerig is, maar het heeft toch ook iets wat ik kan niet plaatsen. Iets mysterieus en tegelijk sexy en vrouwelijk. En dat is hoe ik mijzelf graag wil presenteren aan de wereld.

 

 

Ik ben altijd een beetje jongensachtig geweest, pas de laatste paar jaar heb ik echt mijn vrouwelijkheid leren waarderen. Als jong meisje droeg ik amper rokken of jurken. Behalve het verplichte schooluniform, dat is hoe het gaat in Thailand.

Daarom juist ben ik nu extra aan het genieten om een vrouw te zijn. Op mijn gerimpelde en grijze haar dagen. Grapje. Het dragen van een lekker parfum is zeker een goede ondersteuning hierbij. Dagelijks draag ik parfum en met plezier. Het is aantrekkelijk en sexy als iemand lekker ruikt, vinden jullie ook niet?

Weet je wat ik ook leuk vind aan parfum? Dat iedereen zo haar eigen smaak heeft. Soms vind ik de geur helemaal niks, dan blijft het een favoriet voor iemand anders en andersom.

Hier kunnen wij ook van leren, elkaars smaak respecteren dat die voor iedereen anders is.

Ik merk wel dat Nederlanders vaak hangen aan een echt exclusief merk. Wat ik ook goed begrijp als je je hele leven bent opgegroeid in luxe en welzijn. De High-End producten zijn ook een stuk goedkoper en makkelijker verkrijgbaar hier in Nederland dan in veel andere landen. Als je het je kunt veroorloven, dan zeg ik, gewoon doen, waarom ook weer niet?

 

 

Ik ben zelf ook dol op het origineel, maar heb ook niets tegen een dupe. Het gaat niet om het idee of merk, maar om hoe ik ruik en mij voel. Parfum hoort mijn persoonlijkheid te presenteren en niet andersom.  Ik draag de parfum zo wil ik denken.

Misschien is het juist een compliment aan het originele merk als er een dupe van is. Als je niet goed bent, wie wil je dan nadoen?

Een verrukkelijke lekker betaalbare Parfum Larome Paris. Je mag ook vergeten dat het een dupe is. Los daarvan, hij is ook gewoon lekker. De hele dag, 8 uur lang blijft hij zijn werk doen.

Lees hier nog meer een andere review van Larome Paris , een parfum tag of winterse parfum voor vrouwen. Review: Larome EDP 21 F: Lancome Miracle D-Shop te koop bij hier.

 

 ♥ De producten heb ik ontvangen om te reviewen. Het beïnvloed mijn mening niet.