I heart makeup death by chocolate palette


I heart makeup death by chocolate palette.

Ik heb drie I heart chocolate palets gekocht, Naked chocolate en deze; I heart makeup death by chocolate palette. Het lijkt op een chocolade reep, waar mijn zoon zijn tanden in heeft gezet toen hij het palet had zien liggen op eettafel. Mijn eettafel is ook mijn werkplek waar ik af en toe mijn palets opstapel.

Van alle drie palets is dit palet degene waar ik al kan zeggen dat het mij geweldig zal staan met al de kleuren die dit palet te bieden heeft. Bruin, goud en nude zijn mijn soort van kleuren wat mooi past op mijn gebruinde huidskleur. Dat is al wat ik zeker weet. Wat ik niet zeker weet is hoe de kwaliteit is van de oogschaduw in deze “I heart makeup death by chocolate palette”. Met mijn inschatting belooft dit palet veel!

 

 

Dit palet komt in 16 prachtige kleuren. Hier zijn de namen van de oogschaduw:

⇒ White Light

⇒ Don’t Let Go

⇒ Break Me Up

⇒ Consume Me

⇒ All is Lost

⇒ Lick Me

⇒ Fool’s Gold

⇒ One More Bar

⇒ Devour Me

⇒ Tear the Wrapper

⇒ Love You to Death

⇒ Pray for Me

⇒ Dipped

⇒ Tease Me

⇒ Set Me Free

⇒ Bring Down Angel

 

De meeste kleuren vind ik schitterend, zoals je kunt zien op de swatches beneden. Matte en shimmer roze, verschillende bruine tot aan gouden shimmer. Taupe, paars, je kunt er zelfs makkelijk smokey eyes van maken, van All is lost in dit palet. Mijn favoriete kleuren in dit palet zijn; Break Me Up, Lick Me, Tease Me en Set Me Free, wat matte roze tinten zijn.

Ik denk dat ik deze keer voor iets anders ga. Ik heb al verschillende looks gemaakt van verschillende tinten en met dit palette moet ik toegeven dat ik er echt naar uitkijk om met mijn vier favoriete kleuren een heerlijke look te maken en dat is wat ik gedaan heb. Met twee looks, een van zilver shimmer Tease Me en een van roze matte tinten Break Me Up, Lick Me, en Set Me Free.

Heb je de swatches gezien, zijn ze niet prachtig?

 

Look 1

 

 

 

Ik ben erg tevreden met hoe de look geworden is. Tease Me is een prachtige zilver-grijs shimmer tint oogschaduw met een intense kleur en veel pigment. De oogschaduw voelt erg zacht, makkelijk met aanbrengen en laat mijn ogen schitteren. Blenden van schimmer heeft wat tijd en geduld nodig om zo rustig de oogschaduw te laten glijden en gelijkmatig op mijn oogleden te krijgen. Omdat de structuur redelijk cremmig is, wat deze oogschaduw prachtig en  intens maakt.

Ik hou verder alles rustig omdat ik genoeg knal met de kleuren in dit palet zoals W7 Neon Nights palette en Neon Eyes by Gerard Brinard geniet ik ook echt oprecht van een minimal look zoals deze twee looks van vandaag. Laten wij niet op mijn onrustige gezicht letten, dat heb je als je jong bent. 😉 Iedere vrouw maak deze fase mee.

 

 

 

 

 

 

Look 2

 

Het moment dat ik de matte roze tinten van dit palet zie, weet ik meteen dat dit is waar ik verliefd op zou kunnen worden. En dat is ook zo. Wat doe je als je verliefd bent? Dan speel je er mee natuurlijk. Dat is ook wat ik doe. Al is het nadeel van bruin zijn dat nude en licht roze moeilijker is om mee te werken. Je wilt de kleur graag laten schitteren op je ogen en je hebt zeker een goed product met goed pigment nodig om je een handje te helpen. Gelukkig is dat precies wat deze I heart makeup death by chocolate palette ook doet.

De matte oogschaduw is makkelijker om te blenden dan de shimmer. De look beneden brengt echt een glimlach op mijn gezicht . Zacht, subtiel en toch stiekem romantisch.

 

 

 

 

 

Het pigment is meer dan genoeg, met ook nog verschillende kleuren zodat je meer dan genoeg looks kunt maken, van natural, romantische nude, sexy modern tot smokey eyes. Dan ook nog White Light (matte) en Bring Down Angels (shimmer) dat je als hightlight kunt gebruiken.

Ik ben erg tevreden met dit palette, ik moet toegeven dat ik deze drie chocolate palets van Make up revolution allemaal geprobeert heb en deze I heart makeup death by chocolate palette mijn favoriet is als het komt op de kleurmogelijkheden. Hier zit alles in wat mijn staat en wat ik mooi vind.

Onder de € 10 is dit palette zeker waarde voor zijn geld. Nu nog I heart chocolate en Naked chocolate. ik ben echt benieuwd.

 

 

Please follow and like us: