Danni 15 Colors Makhmali Matt Eyeshadow BornPrettystore


Danni 15 Colors Makhmali Matt Eyeshadow BornPrettystore.

Danni 15 Colors Makhmali Matt Eyeshadow BornPrettystore. Ik mag Danni Colors 15 Colors Matt Eye Shadow Concealer Brow Powder makeup palette en QiBest Lipseries Long Lasting Lipgloss uitproberen.

Dat bedrijf uit Azië. Ik ontving de pakketpost uit Hongkong vandaag. Op de website mail aan de verzending kunnen van Hongkong / Singapore komen. Ik heb zelf gemerkt hoe veel keus en hoe goedkoop de items en producten zijn die Born Pretty Store verkopen.

Echt waanzinnig en dan ook nog gratis verzending. Wat opmerkelijk is, dat ze ook veel nagelspullen hebben voor iedereen die dat lief heeft. Ik denk dat als je de website bezoekt je tijd nodig hebt om de website rustig te bekijken. Zeker als je niet afhankelijk bent van een merk.

 

 

 

Ik heb voor Danni 15 nude matte colors Makhmali eyeshadow gekozen. Ik denk dat ik altijd nieuwsgierig ben in matte oogschaduw. Omdat het niet makkelijk is om een echt goede matte oogschaduw te hebben.

15 Verschillende en allemaal matte nude oogschaduw heb ik in mijn hand. Ik kan niet wachten tot ik het mag uitproberen, maar toch heb ik een week moeten wachten omdat ik een grote puist op mijn gezicht had en ik wilde het even laten rusten voordat ik make up op mijn gezicht zou doen.

Hoe vind ik Danni 15 Colors Makhmali Matt Eyeshadow BornPrettystore:

De verpakking is glimmend zwart plastic met zilveren letters. De binnenkant heeft een grote spiegel wat handig is. Alleen hij kan niet los staan uit zichzelf zonder steun aan de achterkant. De verpakking doet aan PS 8 Days eyeshadow palette van Primark denken. Maar deze is wat luxer, maar ook wat duurder.

De kleur vind ik prachtig, De oogschaduw is vrij poederig bij swatchen en bij het gebruik. De ene kleur heeft wat minder fall out dan de andere, maar er is zeker veel fall out. Aan de ene kant een herkenbaar probleem bij matte oogschaduw, maar een de andere kant kan ik er niets aan doen om stiekem te hopen op een romige matte oogschaduw voor een betaalbare prijs. Dit palette kost tussen de $19.12 en $ 9,56

De oogschaduw is, ondanks dat het poederig is, makkelijk te blenden en op te bouwen.

De pigmentatie is bij de ene kleur beter dan bij de andere. Maar dat heeft ook te maken met de vrij neutrale kleur wat een beetje wegvalt bij mijn getinte huidskleur. Over het algemeen is het pigment echt goed.

 

 

 

 

Ik ben niet ontevreden over dit product. Ik denk dat Danni geen merk van Born Pretty Store is. Maar het gaat hier meer om de online webshop dan het merk zelf. Want producten die ik review van Born Pretty Store heb ik ook gezien bij een andere webshop. Maar ik kan het ook verkeerd hebben.

 

 

Meer uitgebreide informatie vinden van de online webshop Born Pretty Store hier.

Born pretty Store, opgericht in 2010, heeft zich snel ontwikkeld van een winkel die alleen maar nail art items verkoopt in een winkel die vooral de verkoop van beauty items verkoopt. Zij bieden wereldwijd gratis verzending en verschepen al naar meer dan 150 landen,

En dit is het concept waarom het Bornpretty store heet, dat iedere vrouw het verdient om mooi te zijn met hun producten.

 

 

 

Ik persoonlijk denk dat dit concept van Born Pretty Store veel kan aanspreken in veel Aziatische landen, zoals Thailand bijvoorbeeld. Over de product kwaliteit, dat moeten ze stuk voor stuk bewijzen. Alleen azia is meer gewend met producten zonder bekende merknamen dan hier in Nederland. Dure en High End merken bieden echt voorbeeldige kwaliteit, dat klopt.

Maar wij kunnen niet ontkennen dat er ook een prijskaartje aan hangt. En ik denk niet dat iedereen bereid is om de portemonee open te trekken voor een duur cosmetica product. De online zaak, zoals deze, bied wel mogelijkheden voor de wat kleinere portemonee en mensen die minder afhankelijk zijn aan een merknaam.

Zoals ik vaker zeg, koop wat je leuk vind, waar je zin in hebt. Het is jouw geld en jouw gezicht. Belangrijk is respecteer iemand anders haar keus. En omdat de ander niet dezelfde keuze als jij maakt, daar is niets mis mee.

Danni 15 Colors Makhmali Matt Eyeshadow BornPrettystore. Ken je deze webshop Born Pretty Store? Ik heb hier 10% korting met code MTH10 van Bornprettystore voor jullie. Heb je daar wel eens iets gekocht en wat is jouw ervaring daarmee?

Please follow and like us: