Rituals Touch of Happiness


Rituals Touch of Happiness

Dit gaat over Rituals Fortune Scrub, Sweet Orange & Cedar, Touch of Happiness, Sweet Orange & Cedar Wood. Overal waar je komt, kom je dit merk tegen. Het bedrijf heeft echt een erg mooie productlijn neergezet. Rituals Touch of Happiness

 

 

Dit is een gratis gift set die ik heb gekregen van de ING. Ik heb een spaarrekening geopend, al weet ik niet eens precies wat voor rekening het is. Kan je nagaan, zoveel spaarrekeningen heb ik. 😉 Dat kom door bewust omgaan met mijn cosmetica uitgave. Niet altijd te dure make-up kopen dat loont…hihi…ik heb een extra spaar rekening en dit Rituals Touch of Happiness pakket als een mooi cadeau.

 

 

Rituals is een Nederlands bedrijf dat heel groot uitgegroeid is en door veel Hollywood beroemdheden wordt gebruikt. Je kunt zoveel assortiment vinden. Wat je hier ziet vandaag is de Toch of Happiness en de Fortune Scrub. De doos is echt mooi, opvallend in oranje met een lachende Boeddha er op. Hier kan je de plank nooit mis slaan.

Alleen al door de tekst die op de doos staat ben je verkocht. Je hoeft bijna niet te twijfelen aan het product. Hoe gelukkig zal je worden bij het gebruik. De oranje tube is gewoon echt mooi. En de verpakking is perfect. Het zit goed in elkaar.

 

 

Het zijn heerlijk geuren met een zachte formule van de crème. Ik kan niet wachten om het uit te proberen. Dus dat heb ik gedaan. Het resultaat is onverwacht! Echt, vlak na het opsmeren, nog geen 5 minuten, heb ik heel erg jeuk en mijn huid wordt roze. Ik schrok hier heel erg van. Ik weet dat ik een vrij gevoelige huid heb, maar ik heb nog nooit een product gebruikt dat zo snel deze reactie geeft. Dus wat ik heb gedaan? Ik durf, Fortune Scrub niet meer uit te proberen. Ik wil dit niet nog eens beleven.

Ik heb dit mooie pakket aan iemand anders meegeven. Dan maak ik tenminste nog iemand anders er blij mee. Je kunt na gaan dat ik vaker hele mooie producten van Rituals op de counter in de winkel zie staan. Maar na deze ervaring durf ik nog steeds het product niet te kopen.

Best jammer. Maar er zijn genoeg mensen die een heel andere ervaring met het product hebben. Ik heb gewoon pech waarschijnlijk.   ♥ ♥ ♥ ♥    En jij? Heb jij al een product van Rituals in je bezit? Wat is jouw ervaring?     ♥ ♥ ♥ ♥ 

 

 

Wat is Rituals en wat zegt het bedrijf zelf over het product, lees je hier:

In 2000 begon Raymond Cloosterman zijn bedrijf dat ontstaat door zijn passie. Het idee is simpel. Verander je dagelijkse routines in bijzondere verwenmomenten door mooie luxe producten.

” Vanzelfsprekend worden onze producten nooit op dieren getest. We zijn aangesloten bij de Stichting Dierproefvrij en testen alleen op enthousiaste vrijwilligers. De hele productlijn is getest door vooraanstaande dermatologen. Alle producten zijn geschikt voor vegetariërs. Voor onze verpakkingen gebruiken we waar mogelijk hout uit duurzame bron, glas, FSC papier en karton. Om onze CO-2 voetafdruk zo klein mogelijk te houden wordt het grootst mogelijke deel van onze producten vervaardigd in Europa.”

Met inmiddels 350 RITUALS… verkooppunten wereldwijd en bijna 1000 shops-in-shops van bijvoorbeeld de Bijenkorf, V&D en Mooi. Daarnaast in 850 hotels en zelfs in het vliegtuig

Al deze informatie komt van de Rituals bedrijf zelf.

Al ben ik misschien allergisch van een van de producten betekent dit niet dat ik voor alle product allergisch ben. Ik heb nu eenmaal een zeer gevoelige huid. Ik vind de opzet en hoe de bedrijfsfilosofie in elkaar zit erg mooi. Dat Nederlanders mogen trots zijn op een Nederlands bedrijf dat zo groot en zover gekomen is!

 

Please follow and like us: