Review: Triple Performing Facial Emulsion.


Review: Triple Performing Facial Emulsion.

Review: Triple-Performing-Facial-Emulsion. Benefit Cosmetics. Olie-vrij SPF 15 gezichts zonnebrandcrème. Volle maat € 33 voor 50.3 ml. Ik heb een 8.9 ml fles, een van de drie onderdelen van The Porefessional en The Porefessional Licensen To Blot Porefect Performance kit.

Wat zei benefit zelf:

“Je weet misschien niet dat je uitgedroogd bent, maar je huid wel. Triple presterende gezichts zonnebrandcrème lotion breed spectrum SPF 15 beschermt de huid tegen beschadiging door de zon met een brede spectrum mix van UVA-en UVB-filters. Hydrateert, beschermt en troost de huid met een olie – vrije, lichtgewicht. Bevat het exclusieve tri-radiance complex om te helpen bij de ontwikkeling van de waterreserves van de huid. Bevat exclusieve ultra – hydraterende ingrediënten om te helpen vast te leggen en water te behouden op de oppervlak van de huid”

 

 

Triple Performing Facial Emulsion komt in een origineel blauwe motief doos en de flacon heeft een oude vintage apotheek stijl met een licht blauwe kleur. Zoals je zo verwacht als je ouderwetse stijl fles ziet, het geeft wel een leuke indruk. Beige plastics dop wat beter had gekund met dezelfde kleur tint denk ik. De full size komt met een houten dop en de steekproefomvang is niet geleverd met een pomp, de full-size fles wel. Maar het gaat om de kwaliteit, niet alleen om de verpakking.

Triple Performing Facial Emulsion.

Het product ruikt lekker en overheerst niet met te veel parfum geur. Voor parfum ben ik dol op frisse en zoete geur, maar bij huidverzorging ga ik liever voor zo subtiel mogelijk. Het ruikt lekker naar shampoo en is best verfrissend. Het feit dat het product SPF 15 heeft maakt me blij omdat ik dol ben op SPF in huidverzorgingsproducten. Aangezien iedereen weet hoe belangrijk het is om onze huid te beschermen tegen zonstralen.

 

Voor ⇓

 

Triple Performing Facial Emulsion is vrij dun en heerlijk smeerbaar. Je voelt duidelijk dat je lotion op je huid smeert. Zeker voor iemand met een droge huid als ik die een dikke en lang durende formule nodig heeft van een crème. Ik persoonlijk denk dat de Triple-Performing-Facial-Emulsion het beter zal doen bij een vette huid omdat het een matte dekking geeft.

Let wel goed op dat door de parfum die er in zit het huidirritatie kan opleveren bij iemand met een gevoelige huid en de prijs is zeker niet laag, € 33, maar iedereen heeft een andere budget als het op verzorgingsproducten aankomt.

 

Na ⇓

 

Verder is het een prima product. Ik ben blij dat ik hem in een wat kleinere verpakking mag uitproberen. Voor vette en niet over overgevoelige huid en als je dol ben op Benefit met een lekkere geur kan dit product heerlijk zijn om eens de kans te geven. Je zult het nooit weten tot je het eerst probeert.

Triple Performing Facial Emulsion. Al heb ik dit in Duitsland gekocht, je zal makkelijk het product los kunnen kopen bij de online winkel van Douglas.