Zomerjurk


Zomerjurk.

Zomerjurk. Deze jurk is echt een zomerjurk met zomerstof. Lekker comfortabel met een aparte leren band. Heel erg geschikt om naar het strand  te dragen boven je bikini. Je kunt hem ook combineren met een ander kledingstuk om het wat minder bloot te maken. Aan de achterkant hij is vrij open. Je kunt het zien op de foto’s beneden.

 

 

Zomerjurk.

De afgelopen paar dagen was het minder met het weer. Nu is het weer droog en de zon schijnt af en toe. Dus ben ik in stemming om meteen een zomerjurk te laten zien. Voor de zomer echt voorbij gaat en ik geen kans meer heb om zo’n jurk aan te trekken.

De laatste tijd heb ik veel gedacht aan plus size models en ik vind dat superleuk dat ze zij bestaan. Ik hou van vrouwen met pit en zelfvertrouwen. Je hoeft niet perfect te zijn om iets dragen om jezelf te laten zien vind ik. Door een blogpost van outfits te maken ben ik me ook meer bewust over wat ik leuk vind. Hoe ik geniet met al die mooie stukken kleding die ik gewoon in mijn kast heb laten hangen. En onlangs dat ik geen professioneel model ben met goed poses, heb ik er echt van genoten.

 

Als ik iets niet heb is het zeker een perfect lichaam, al scheelt niet veel 😉 grapje. Maar ik ben tevreden met mijn imperfectie. Op dit moment bent ik bezig met 21 Days Challenge Hit The Gym. om nog lekkerder in mijn vel te zitten.

in de Beautiful me kunt je op 21 Days Challenge Hit The Gym. verder lezen hoe en wat ik doe. Dat is het leuke aan sporten, daar profiteer ik toch altijd van. Je werkt hard en je ziet het resultaat.

 

 

Ik wissel af met mijn post van alles wat mij bezig houd. Ik hoop dat jullie dat leuk vinden, tenminste, ik vind het heel leuk om te doen en te zien. Wat hebben jullie aan vandaag? Ook een jurk? Meer zien van mijn leuke outfit klik hier Beauty Love Fashion.

Ik heb besloten om positiviteit in mijn leven in te vullen. Vanaf nu zullen jullie dit stuk ” Positive thought of the day!”  aan het eind van iedere post tevoorschijn zien komen.  De positieve gedachte en dankbaarheid die nog komt en die je gaat meemaken vandaag. Die is zeker geschikt voor iedereen. Om jezelf weer in positieve stemming terug te roepen en je te realiseren hoe goed ons leven is.

 

      Wat is de jouwe?