Hema Chalky Eyeshader


Hema Chalky Eyeshader.

Het is een vreselijk mooie maat potlood van Hema Chalky Eyeshader. Ik weet het, soms voelt het zo zinloos om met make-up bezig te zijn. Zijn wij als beauty blogger en vrouw zo oppervlakkig dat wij alleen maar een kleurtje hier en een kleurtje daar aan ons gezicht kunnen bedenken. Waarom doen wij dat toch? Eigenlijk vraag ik dat aan mezelf. 🙂 Ik heb nagedacht waarom ik dat doe. Uren tijd besteden aan een review zoals deze en het artikel wordt binnen een minuut gelezen, als het al wordt gelezen. Mijn antwoord aan mezelf is, omdat ik het leuk vind om te doen.

 

 

Zoals veel beauty bloggers die zijn begonnen en nog steeds bezig zijn, en veel die na een paar jaar gestopt zijn omdat ze er geen zin meer in hebben. Dus er is niets mis mee dat iemand begint met een blog en daarna stopt. Iedereen blogged wat ze leuk vind en wat jij leuk vind, vind ik misschien niet leuk….dus gewoon blijft bloggen daar gaat het om.

Deze Hema Chalky Eyeshader is al lang op de markt, voor 2 euro voor de aqua kleur en 1 euro voor roze heb ik ze gescoord uit weer de aanbieding bak. Volledige prijs was 3 euro en ik snap ook niet waarom de een is duurder is dan de andere. Omdat ik een zwak heb voor deze kleuren neem ik ze mee. Vinden jullie het niet snoezig deze kleur? Al weet ik dat ik veel te laat ben met deze Hema Chalky Eyeshader. Ik kan er niet aan doen dat ik nu pas een blog heb. Maar beter te laat een review dan nooit.

 

 

Chalky geeft me al een kleine beetje verwachting van het product. Crèmig, plakkerig en intens van kleur dat is hoe ik het ervaar. Ik gebruik hem net als ik papier kleur, maar dan op mijn ogen. Daarna blend ik hem. Het is vrij makkelijk en handig in gebruik. Wel wat lastiger met blenden, omdat hij plakt en bij elkaar blijft hangen. Hier heb ik ook een andere kleur bij gebruikt. De andere groen is ook maar zo groen. Alleen, ik wil er weer niet te veel kleur bij doen wat afleid van wat ik wil reviewen.

 

 

 

 

Doordat de Hema Chalky Eyeshader een crèmige, romige structuur heeft zorgt hij er voor dat de oogschaduw vrij snel aan de lijn zit en de streep achterblijft. Het levert een minder mooi uit ziende look gedurende langere tijd dat je het draagt en niemand wil dat. Je wilt dat het goed gedurende de dag blijft zitten dat je er niet meer naar om hoeft te kijken.

Met blenden zorgt het er voor dat er geen lijn op je ogen komt te zitten, maar dan verliest ze weer veel kleur, wat ik persoonlijk zonde vind.

 

 

 

De oogschaduw heeft meer dan genoeg pigment! Je zult de Hema Chalky Eyeshader ook kunnen gebruiken om aan te brengen op je bovenste zowel onderste waterlijn, als je de kleur te aanwezig vind. Dat zie ik veel mensen sneller doen dan op deze manier dat ik doe. Maar ik wilde het gewoon op deze manier uitproberen.

Ik zelf heb er geen probleem mee om een zo opvallende kleuren te hebben op mijn ogen. Meestal doe ik het subtiel en ik heb ook geen misdaad gepleegd. Het is maar make-up en als mensen er last van hebben, dan is het maar zo.

Omdat ik ben er overtuigd dat het niet alleen gaat om het uiterlijk. Maar als je alleen maar door je look wordt veroordeeld, zonder de persoon die er achter zit goed te leren kennen, dan is het niet anders. Als mens wordt je toch al veroordeeld. Wat je ook doet. Met of zonder make-up. Zwaar of subtiel. Dus ik doe waar ik zin in heb. Maar er zijn ook dagen dat het mij soms ook raakt, de mening van anderen. Dat bewijst dat je ook maar een mens bent hé.

 

 

 

 

 

De roze kleur ervaar ik niet veel verschillend dan de eerste. Hij is net zo aantrekkelijk als toen ik het gekocht had. Geeft een hele mooie look, zoals ik had verwacht. En ik loop tegen hetzelfde probleem op. Nu als ik er over denk, heb ik al een andere roze kleur oogschaduw geprobeerd, zoals NYC New York Color City Mono enHema Metallic Shine Eyeshadow. En ze voelden allemaal anders.

Mijn make-up review is alleen maar uit nieuwsgierigheid van het product. Dus met deze Hema Chalky Eyeshader heb ik geen vraag meer. Als ik ze niet had uitgeprobeerd zou ik altijd denken, hoe zal het zijn? En die vraag stel ik niet graag aan mezelf. Welke kleur zien jullie jezelf dragen?

Lees ook:

Maybelline Big Eyes Review.

 

BE Creative Eyeshadow Quad

Review: Maybelline Eye Studio eyeshadow quads palette.