DM Alverde Naturkosmetik lipstick.


DM Alverde Naturkosmetik lipstick.

DM Alverde Naturkosmetik lipstick komt uit ons buurland Duitsland. Maar je kunt het ook via de DM online winkel kopen. De natuurlijke groene lipstick zoals jullie op de foto’s beneden zien, vind ik een leuke kleur. En voor zo’n leuke lipstick, die ook nog natuurlijke cosmetica is, kost deze maar € 2,95. Wat is dat ongelofelijk zeg, vinden jullie niet?

 

 

DM Alverde Naturkosmetik lipstick. Ik ben niet de enige die dol is op DM in Duitsland. Ik zie de laatste tijd meer en meer bloggers er over bloggen. Het mooiste en voor mij het meest aantrekkelijke is, naast de mooie prijs, ook nog de kwaliteit van de producten van dit merk. Plus het feit dat het een natuurlijk product is, dat spreekt me nog meer aan. Meestal hang er altijd een prijskaartje aan bij natuurlijke producten, maar Alverde maakt het echt heel verfrissend op dit gebied.

 

 

Ik heb voor een plum tint gekozen, een van mijn favoriete kleuren die ik de laatste tijd graag draag. Ik kom op veel blogs donker bruin en taupe tegen. De kleur die ik vroeger in mijn begin twintig veel droeg, maar lange tijd amper meer draag.

Ik heb het weer geprobeerd en besef dat je stijl en voorkeur toch gaat veranderen. Dat Gothiek kleuren niet meer bij mij passen. Ik voel me op dit moment meer thuis met wat lichtere kleuren, zoals de kleur van DM Alverde Naturkosmetik lipstick die ik vandaag draag.

 

 

Het is geen full coverage lipstick, de laag is vrij licht waardoor je het pigment van mijn lippen er doorheen kan zien als je goed kijkt op de foto’s. Het pigment is goed, de kleur is “pretty”. De lipstick is zacht op mijn lippen en goed smeerbaar, niet te glad maar ook geen matte effect. precies goed er tussenin. Ik voel mijn lippen nog hydrateren zonder te glimmen of te opvallend.

Waar ik toch niet van hou. De enige opmerking is dat de lipstick de maaltijd niet overleeft. Dus bijwerken is een must. Ik heb het nog niet geprobeerd met een laagje poeder bovenop om de houdbaarheid langer te maken. Dat zal je ook kunnen proberen. Ik heb zelf geen moeite om hem bij te werken, al ontken ik niet dat het makkelijker geweest zou zijn.

 

 

Voor alles wat deze Alverde Naturkosmetik lipstick DM te bieden heeft ben ik enthousiast. Als je nog meer interesse hebt in natuurlijke lipstick, lees ook mijn andere review van Terra Naturi lipstick. Ik ben onder de indruk van dit merk en zeker deze lipstick. Wat vinden jullie van de kleur die ik draag? Is dit lipstick merk ook iets voor jou?

 

Please follow and like us: