Review: Makeup Revolution Iconic Pro 1.


Makeup Revolution Iconic pro 1.

Makeup Revolution Iconic pro 1. Waarom wil ik graag deze Makeup Revolution Iconic pro 1 reviewen? Omdat ik heb gehoord dat hij een dupe van Lorac Pro 1 palette is. Daar is make-up revolution goed in, een dupe voor een kleine portemonnee.

Niet dat ik zo nodig een dupe van een duur merk per se wil hebben. Er is veel keuze qua palette, maar het leek mij leuk om te beginnen bij zo’n dupe palette. De vraag is; waarom is het een dupe?

 

Aangezien ik in eerste instantie voor mijzelf blog. Ik heb nu geen behoefte om geld voor een duur palette uit te geven. Oogschaduw palettes heb ik zoveel dat ik die in de komende jaren niet zal kunnen opmaken.

Ik ga liever met dat geld uit eten, naar de sauna of op vakantie. Blijkbaar ieder zijn eigen ding. 🙂

 

 

In eerste instantie lijkt dit palette naturel kleuren te bezitten, al vind ik dat ze een redelijke variatie qua kleur heeft, zoals licht roze, paars, rood-bruin, en genoeg donkere kleuren voor smokey eyes. Wel in warme en rustige tinten. Nog leuker is, de bovenste rij, dit is matte oogschaduw en de onderste alleen maar shimmer. Zacht shimmer, daar hou ik wel van. Te opvallend vind ik altijd lastig om mee te werken en vaak ook minder mooi bij mij.

 

 

Deze look gebruik ik L’Oréal Nude Magique Cushion foundation. (binnenkort review) Wat moet ik denken van deze foundation..?? Hmm..

 

De kleur variatie en pigmentatie van dit palette vind ik heel goed, zeker voor deze prijs. Ik weet niet eens hoeveel ik ervoor heb betaalt..haha, even opzoeken. Rond de € 8 betaalde ik voor dit palette het ligt er aan bij welke webshop je het gaat kopen. Soms ze zijn ook te koop bij Etos, zeker niet slecht die prijs. De oogschaduw blijft ongeveer 4 uur zitten zonder primer.

Ik ben wel te spreken over dit palette. De verhouding tussen de prijs en kwaliteit is goed. Of je kiest voor deze goedkope variatie of een echte Lorac Pro, het lijkt niet uit te maken. Zolang je er maar van geniet en niet rood staat op je bankrekening. Denk er aan hoe veel heb je al in je la liggen. 😉

Makeup Revolution Iconic Pro 1.

€ 8 voor een mooi palette, dat heeft iedereen er wel voor over geloof ik. Heb je toevallig ervaring met dit palette? Make up revolution is dierproefvrij.