Review Maybelline Tattoo oogschaduw.


Maybelline Color tatto oogschaduw

Prijs : 9,99kleur : Infinite White 45 en On en on Bronze 35Maybelline Color Tattoo Oogschaduw van maybelline New York! Het belooft 24 uur intensiteit en tattoo vasthoudendheid. De oogschaduw is     verkrijgbaar in 10 levendige kleuren, Eternal Gold 5 (Sand kleur), Turquoise Forever 20, On and on Bronze 345 9 (bruin tient), Infinite White 45, Eternal Silver 50, Timeless Black 60, Pink Gold 65, Metallic 70, Mauve Crush 87 (paars tint) en Gold 75.Dus genoeg voor wat willen. De keus bestaat uit zowel krachtige en felle kleuren. Hier heb ik alle twee kleuren swatches aan de linker kant  en uitgeveegd in de rechte kant. Ik ben fan van On and on Bronze  (bruine teint)Ik heb maar twee kleuren Infinite White 45 en On en on Bronze 35 meegenomen deze keer. Ik ben tevreden met dit gel crème product. Het is een formule oogschaduw die je heel makkelijk op je ooglid kan aanbrengen met je vingertoppen of een kwastje en het blijft lang zitten. Als je weinig tijd hebt of geen zin om poespas om je oog op te maken dan dit is de product ervoor en natuurlijk als je ook gewoon wil uitleven met je oogschaduw zijn ze allemaal geschikt voor. Het gaat niet in de fijne lijntjes zitten. In ieder geval voor mij niet. En als je meer intensiteit van de kleur wil dan breng je hem gewoon nog een paar extra laagjes aan.Ik koop zeker nog meer andere kleur van dit Maybelline Color Tatto OOgschauw! Inmiddels heb ik veel meer andere kleuren al in mijn bezit.  Omdat ik niet altijd tijd hebt om uren voor de spiegel te staan dan dit is een erg goed alternatief om snel en goed uit te willen zien.  Om mee te nemen is ook handig trouwens en ook nog leuk paketje. Ik heb nog nooit gehoord dat iemand iets negatiefs over dit product. En echt hij verdient ook een compliment.Ik zal wel leuk vinden als vrouwen meer durven zichzelf te ontplooien. Kijk naar mij. Ik heb ook geen perfect huid. Met of zonder make-up leer ik om mijzelf te accepteren. Wel met make-up krijg je soms even meer compliment en zelfvertrouwen. Ik geloof niet dat je als vrouw goed kan voelen over jezelf als je er niet uitziet. Maar wie ben ik. Het is gewoon mijn mening. Ik hoop dat dit blog meer vrouwen zal stimuleren om toch uit je schulp uit te komen en toch zichzelf mooi gaan verzorgen. Binnen en buiten.Veel liefs,Jeapiebel Please follow and like us: Oogschaduw

, ,