Oogschaduw palet van NYC


Oogschaduw palet van NYC.

De oogschaduw van NYC palet heeft een zacht fluweelzachte structuur met lichte glitter. Het pakket is van plastic en ziet er niet echt bijzonder uit. Door het uiterlijk en kleur van oogschaduw verwacht ik geen spanning of wow effect. Als ik dat wil, dan zal ik een opvallende gekleurde lipstick erbij moeten gaan combineren. Maar ik hoop wel op kwaliteit van het product dat mij een mooi natuurlijke look geeft.

prijs : 4,99

inhoud : 6 g.

kleur : wit, roze, bruin tot donker bruin.

Ik geef toe dat ik dit twee paletten heb meegenomen, omdat hij in aanbieding was, waarom  niet. Twee voor de prijs van één. Vooruit 5 euro voor deze twee paletten, even uit proberen dat goedkoop en geen duurkoop is. Waarom heb ik dit kleur gekozen vraag ik me ook af, lekker veilig misschien. Het komt overeen met mijn huidskleur. Maar ik heb besloten voor mezelf om de volgende keer meer te experimenteren met felle kleuren.

 

 

 

 

 

 

Omdat mijn huid bruin is, is het wel erg moeilijk om kleurintensiteit te zien ondanks dat ik roze als bruin heb gebruikt. Andere kleuren is weinig te zien op mijn oogleden, behalve de donkerbruin. En dan moet ik ook nog heel veel van gebruiken. Het is een prima look als je voor natuurlijk make-up houdt en niet te veel wil opvallen. Wel moet zeggen dat de twee bruin teinten een mooi intensiteit hebben en heeft een mooie kleur waarover ik tevreden ben. Wit en licht roze is ander verhaal, hij staat mij echt niet mooi. En wat mij nog meer opvalt is dat het moeilijk is om de pigment te  laten zien. Moet ik keer op keer herhalen. Misschien was de kleur beter te zien geweest als ik het met een nat kwastje had geprobeerd.

 

 

 

 

De tweede palet is NYV Individual Eyes voor smoking eyes.

prijs : 4,99

Kleur : grijs,bruine grijs, houtkool grijs en zwarte grijze kleur.

De palet heeft een heel mooi grijs, bruine tint, waar je weer een mooi natuurlijk en opvallende look van kunt maken. Voor mij in ieder geval. Je kunt met dit palet ook echt smoking eyes creëren. Voor intensiteit heb ik de kleur vaak weer moeten herhalen zoals de ander palet. Toegegeven de kleur is beetje saai voor gekleurde mensen. Lichtere kleur vind in helemaal niet staan met met huid. Donkere kleuren zijn mooiere kleuren, maar te dichtbij mijn eigen huid kleur dat het bijna niet te zien is behalve de laatste zwart-donker grijze kleur. Maar zoals ik zeg als je voor natuurlijk look wil is het deze wel.

Dit zijn twee aarde tint oogschaduw paletten wat je kunt gebruiken op je werk en niet erg wil opvallen. Je kunt het ook voor een avond uit met smoking eyes varianten gebruiken. Ik ben zelf niet echt onder de indruk ondanks dat ze enkele kleur++++ een mooi pigment hebt. Maar je wilt toch alle kleuren in de palet kunnen combineren. Ik vind dat als ik make-up gebruik, het mij mooier moet maken. En dat krijg ik dat gevoel niet bij deze twee pallete. Tuurlijk moet je skills hebben hoe je make-up  gebruikt , maar laten we eerlijk zijn dat niet iedereen een make up artist hand heeft en die talent bezit. Ik niet en de meeste van ons zeker niet. Daarom is het leuk om te zoeken naar een echt kwaliteit of product die deze eigenschappen heeft. De make-up dat je mooi maken en makkelijk om te gebruiken en het werk voor je te laten doen.

 

Ik denk dat dit oogschaduw het mooist uitkomt voor lichter huidkleur mensen dan donkere mensen. Maar het is gewoon mijn mening. Wie weet hebben jullie ander ervaringen dan ik. Laat het horen als het zo is.

Veel liefs,

Jeap

 

 

Please follow and like us: Oogschaduw

,