Catrice Sun glow Bronzing powder.


Catrice Sun glow maat Bronzing powder.

 

Prijs : 4,99 euroKleur : 030 Medium SkinInhoud : 95 gramHet is een matte bronspoeder in twee varianten 030 Medium Bronze en 020 Deep Bronze.De matte Bronzing Powder geeft je gezicht en lichaam een natuurlijke, zonnige en matte uitstraling. Ik ben gek op bronzer en dat vind ik wel grappig, omdat ik hem vaak niet eens nodig toch voelt het als thuiskomen als ik hem gebruik.

 

 

Ze komen in twee varianten medium en donker. Ik was niet van plan om deze bronzer versie te kopen toen ik de winkel binnen kwam lopen. Ik had een andere merk in mijn gedachten, toch kan ik het niet laten om wat uit te proberen. En ik ben blij dat ik het gedaan heb. Ik was zeker verrast hoe mooi de kleur op mijn huid valt. En ik kan niet wachten om naar huis te gaan en het echt te gaan uitproberen.

 

Ik vind dat het kleur van de bronzer op mijn huid mijn erg goed bevalt. Het heeft een heel mooie kleur en het voelt zacht aan als ik hem gebruik. Het levert net extra mooie sun glow, gezonde tint op. Ik ben echt tevreden met dit bronzer. Je hebt maar een beetje bronzer nodig anders oog je ouder en oranje uit hoe je er zeker niet wil uitzien.Ik denk dat de bronzer zeker is geschikt voor licht gekleurde mensen zoals ik en het zal ook goed staan bij lichtere mensen. Als je toevallig op  zoek bent naar een matte bronzer, misschien deze is voor jou. Product met een mooie prijs en je kan deze misschien eens een kans geven. Wie weet word je net zo tevreden als ik.

Ik heb de bronzer op mijn huid zwatch of uitgeveegd. Het is super mooi duidelijk kleur is en past zeker bij mijn tint.

 

 

 

 

Jammer dat je niet echt duidelijk kunt zien 0p de foto, maar ik heb maar heel klein beetje gebruikt. Zeer tevreden ben ik over dit product. Als je dit al eens heb geprobeerd, wat is je ervaring? Laat me even weten of van een andere bronzer mag ook.Veel liefs,JeapiebelPlease follow and like us: Bronzer

,